De leukste pittige cadeautjes voor Sinterklaas & Kerst

Ben je nog op zoek naar een leuk Sinterklaas-/Kerstcadeau voor jezelf of iemand anders? Een pittig cadeau is een keer wat anders dan wéér zo’n bierpakket en altijd een goed idee. Spannend, leuk en lekker. Bij ons ben je dan uiteraard op het juiste adres, maar wat zijn nou de beste pittige cadeautjes om te geven? We hebben er een aantal geselecteerd en lichten natuurlijk ook uit waarom.

Raijmakers Heetmakers

Er zijn een aantal redenen waarom de sauzen van Raijmakers Heetmakers zeer geschikt zijn als cadeautje. Ten eerste omdat het van Nederlandse bodem komt. Ten tweede omdat alle vier de smaken gewoon heel erg goed en gevarieerd zijn. En last but not least: de verpakkingen zijn geweldig. Ze komen nu ook in een prachtig gift set, wat het al helemaal geschikt maakt als cadeau. Je hoeft het eigenlijk niet eens te verpakken in cadeaupapier, maar voor de verrassing is dat natuurlijk wel zo leuk. Je kunt het Raijmakers Heetmakers gift set hier scoren.

raijmakers heetmakers gift set

Hot Ones

Als iemand fan is van hot sauce dan is de kans ook groot dat diegene fan is van de YouTube show Hot Ones. Een Hot Ones gerelateerd cadeau is dan altijd kassa. Je kunt dan kiezen voor één van de vele sauzen die in de show hebben gezeten en we hebben zelfs de officiële Hot Ones sauzen zoals Los Calientes of The Last dab? Je kunt natuurlijk ook kiezen voor de volledige Hot Ones Challenge, met 10 hete sauzen die in de show hebben gezeten. Gegarandeerd lachen!

Hot Chip Challenge

Leuk als surprise cadeautje bij Sinterklaas, of na het kerstmaal: de Hot Chip Challenge. De heetste tortilla chip van Europa, vacuüm verpakt in een kartonnen doodskistje. Degene die deze brutaal hete chip achter de kiezen weet te krijgen is een baas. Daarnaast gaat het 100% zeker een hoop spanning en sensatie toevoegen aan jullie avondje (met de familie).

Hot sauce proefpakketten

Wil je iemand een mooi pakketje hot sauces cadeau doen, maar weet je niet zo goed welke je moet kiezen? Speciaal daarvoor hebben we de hot sauce proefpakketten samengesteld. Die gaan van een setje milde sauzen tot een set voor de grootste vuurvreters, maar we hebben bijvoorbeeld ook een proefpakket ‘Pasta & Pizza‘ & ‘van Nederlandse Bodem‘. Hier check je alle hot sauce proefpakketten.

Kookboeken

Sinds dit jaar verkopen we ook kookboeken van de (volgens ons) beste & leukste auteurs op dit gebied en die doen het gewoon altijd goed als cadeau. Tenminste, als je naasten hebt die gek zijn op koken. Denk bijvoorbeeld aan Matty Matheson of Joshua Weissmandie hele toffe boeken hebben uitgebracht. Onze ultieme boekentip is echter een andere: hot sauce – fiery guide to 101 of the world’s best sauces. Een must have voor de hot sauce fans met de beste hot sauces ter wereld, een inleiding over het ontstaan, de cultuur en de wetenschap omtrent hot sauce en er staan zelfs 10 leuke recepten in waarmee je hot sauces kunt combineren. De illustraties zijn ook zeer de moeite waard.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

payment payment payment
Algemene voorwaarden Privacy verklaring Created by wedentify