Order €50 OR MORE and get FREE SHIPPING to The Netherlands, Belgium & Germany
Order for €50 OR MORE and get FREE SHIPPING to The Netherlands, Germany & Belgium
Safely Pay with iDeal, Paypal, Creditcard, Bancontact / Mister Cash and many more.

De beste pittige cadeautjes om tijdens de Kerst te geven of krijgen

De beste pittige cadeautjes om tijdens de Kerst te geven of krijgen
11 december 2019 Stan - Heatsupply
In Tips

Ben je nog op zoek naar een leuk Kerstcadeau voor jezelf of iemand anders? Een pittig cadeau is een keer wat anders en altijd een goed idee. Spannend, leuk en lekker. Bij ons ben je dan uiteraard op het juiste adres, maar wat zijn nou de beste pittige cadeautjes om te geven? We hebben er een aantal geselecteerd en lichten natuurlijk ook uit waarom.

Raijmakers Heetmakers

Er zijn een aantal redenen waarom de sauzen van Raijmakers Heetmakers zeer geschikt zijn als cadeautje. Ten eerste omdat het één van de weinig hot sauce merken is van Nederlandse bodem. Ten tweede omdat alle vier de smaken gewoon heel erg goed zijn. En last but not least: de verpakkingen zijn geweldig. Je hoeft ze eigenlijk niet eens te verpakken in cadeaupapier, maar voor de verrassing is dat natuurlijk wel zo leuk. Je kunt de Raijmakers Heetmakers sauzen hier scoren.

Merchandise

De échte hot sauce fan laat zijn/haar liefde natuurlijk niet alleen zien tijdens het eten. Ook als je niet aan tafel zit mag iedereen namelijk zien dat jij een pittige heer/dame bent en dat doe je dan natuurlijk met toffe merchandise. Een t-shirt of totebag met onze definitie van hot sauce erop of een 2 go flesje waardoor je echt overal van je hete sauzen kunt genieten. De hot sauce merchandise is hier te bestellen.

Tubby Tom’s / Chilli Rocks

Mocht je niet zeker weten of degene waar je een cadeautje koopt wel van hete saus houdt, dan kun je natuurlijk ook voor pepers en kruiden kiezen waar mee gekookt kan worden. Het Engelse Tubby Tom’s heeft heel toffe blikken met heel bijzondere en smaakvolle kruiden. Het Chilli Rocks Gift Set heeft juist van alles wat. Poeders, flakes en gedroogde pepers, van mild tot extreem heet. Heel nice!

Hot Ones

Als iemand fan is van hot sauce dan is de kans ook groot dat diegene fan is van de YouTube show Hot Ones. Een Hot Ones gerelateerd cadeau is dan altijd kassa. Je kunt dan kiezen voor één van de vele sauzen die in de show hebben gezeten, maar je kunt natuurlijk ook voor ons Hot Ones 4-pack of Hot Ones XL pack kiezen. Kun je de sauzen er meteen bij pakken om met zijn allen een Hot Ones challenge te doen. Gegarandeerd lachen.

 

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*