Get FREE SHIPPING on orders of €60+ to The Netherlands & Belgium and €70+ for Germany
FREE SHIPPING on €60+ orders to The Netherlands & Belgium and on €70+ orders to Germany
Safely Pay with iDeal, Paypal, Creditcard, Bancontact / Mister Cash and many more.

Klantenservice

Hier vind je allerlei informatie over Heatsupply. Nog vragen? Stel ze gerust via de mail of (nog sneller) via Facebook Messenger.

Verzending

Op werkdagen voor 15.00u besteld en betaald? Dan versturen we je pakket nog dezelfde dag. Voor bezorgadressen in Nederland en België geldt dan dat je jouw pakket waarschijnlijk al de werkdag erna ontvangt. Voor zendingen naar DPD Parcelshops kunnen we voorgaande helaas niet garanderen.  GLS bezorgt helaas geen pakketten op zaterdag. In de rest van Europa duurt levering langer. Bij elke bestelling ontvangt u een Track & Trace code, die u apart per e-mail wordt toegestuurd zodra GLS het pakket van ons heeft overgenomen.

Wij bezorgen met GLS door heel Nederland en België. De vaste verzendkosten voor Nederland zijn €5,95. Buiten Nederland gelden verschillende tarieven, welke verschijnen bij selectie van land van bestemming. Bestellingen naar Nederlandse en Belgische adressen worden gratis bezorgd voor orders boven €60,-. Voor de meeste internationale bestellingen is deze grens €100 of €150,- met een enkele uitzonderingen voor landen in Europa en landen buiten Europa. Daarvoor is de grens €200. Voor leveringen buiten Nederland en België wordt gebruik gemaakt van DPD

Afhalen?

Heb je gekozen voor de verzendmethode ‘afhalen’ dan mag je jouw bestelling op werkdagen (maandag t/m vrijdag) tussen 09:00 en 17:00 uur komen afhalen op het volgende adres:

Heatsupply
Waardjesweg 69
5725 TB Asten
Nederland

Stuur ons voor de zekerheid wel eventjes een mailtje met daarin het moment waarop je je bestelling wil komen afhalen.

Betaalmethoden

Heatsupply biedt u verschillende betaalmogelijkheden, waaronder iDeal, Bancontact/MisterCash en Paypal. U kunt de gewenste betaalmethoden selecteren tijdens de checkout.

Ten minste houdbaar tot …

Let op: de ‘best before date’ op Amerikaanse flesjes is anders opgemaakt dan in Europa. De eerste twee cijfers betreffen de maand, gevolgd door de dag en het jaar. Wij verkopen alleen sauzen die nog minstens enkele maanden houdbaar zijn. Meer algemene informatie over houdbaarheid van hot sauces vindt je hier.

Retourneren

Niet helemaal tevreden of spijt van je aankoop? Dat kan gebeuren. Bij ons bestaat de mogelijkheid artikelen, mits ongeopend, onbeschadigd en binnen 14 dagen, terug te sturen naar onderstaand adres. Voeg het retourformulier (hier direct te downloaden) toe aan het pakket dat je retourneert en zorg dat de producten voldoende beschermd zijn. De kosten voor het retourneren worden niet door ons vergoed.

Ons retouradres is:

Heatsupply
Waardjesweg 69
5725 TB Asten
Nederland

Klacht? Vertel het ons.

Heeft u een klacht, mail ons dan gerust via mail@heatsupply.nl of benader ons via Facebook messenger of Instagram. We doen er alles aan om problemen naar tevredenheid van onze klanten op te lossen.