Europa’s nummer één in hot sauces

“Ik moest mijn hot sauces altijd meenemen vanuit New York, maar nu kan ik ze gewoon in Nederland bestellen”, of “Ik betaalde me altijd blauw aan verzendkosten om hot sauces in Amerika te bestellen, maar dat hoeft nu gelukkig niet meer”.

Weet je hoe vaak wij dit soort opmerkingen te horen krijgen? Meerdere keren per week en wij hadden precies hetzelfde probleem enkele jaren geleden. De toegang tot de beste hot sauces was in Nederland (en de rest van Europa) zo beperkt, dat wij (Freek & Stan) in 2017 besloten om dan zelf maar de stoute schoenen aan te trekken en een kleine hot sauce store te starten. Die kleine hot sauce shop bestond aanvankelijk uit slechts een paar hete sausjes, maar is inmiddels uitgegroeid tot de nummer één van Europa met meer dan 150 verschillende exclusieve hot sauces en andere pittige producten uit Noord- & Midden-Amerika en Europa.

Een passende hot sauce voor iedereen!

Het is onze missie om iedereen bekend te laten worden met hot sauce. En dan bedoelen we ook echt iedereen, want we zijn ervan overtuigd dat wij voor iedereen een passende saus hebben. Zeer milde sausjes voor mensen ‘die helemaal niet van pittig houden’, fruitige sausjes voor de liefhebbers van een frisse saus, zoete hot sauces voor de zoetekauwen en extreem hete sauzen voor de meest doorgewinterde pepervreters. Iedereen moet namelijk van deze extra ervaring bij het eten kunnen genieten. Het voegt namelijk een heel nieuwe dimensie aan je eten toe, want behalve dat je eten er lekkerder door wordt, wordt het ook nog eens leuker én spannender! 

Heb je vragen of een suggestie nodig, je kunt ons altijd mailen of contacten via onze social media. Benieuwd naar wat mensen van onze service en hot sauce aanbod vinden? Op Kiyoh vind je alle reviews over Heatsupply.

payment payment payment
Algemene voorwaarden Privacy verklaring Created by wedentify