Get FREE SHIPPING on orders of €60+ to The Netherlands & Belgium and €70+ for Germany
FREE SHIPPING on €60+ orders to The Netherlands & Belgium and on €70+ orders to Germany
Safely Pay with iDeal, Paypal, Creditcard, Bancontact / Mister Cash and many more.

Over Heatsupply

 

Europa’s nummer 1 in Hot Sauce!

“Ik moest mijn hot sauces altijd meenemen vanuit New York, maar nu kan ik ze gewoon in Nederland bestellen”, of “Ik betaalde me altijd blauw aan verzendkosten om hot sauces in Amerika te bestellen, maar dat hoeft nu gelukkig niet meer”.

Weet je hoe vaak wij dit soort opmerkingen te horen krijgen? Meerdere keren per week en wij hadden precies hetzelfde probleem enkele jaren geleden. De toegang tot de beste hot sauces was in Nederland (en de rest van Europa) zo beperkt, dat wij in 2017 besloten om dan zelf maar de stoute schoenen aan te trekken en een kleine hot sauce store te starten. Die kleine hot sauce shop bestond aanvankelijk uit slechts een paar hete sausjes, maar is inmiddels uitgegroeid tot een webstore met meer dan 100 verschillende exclusieve hot sauces en andere pittige producten.

Let’s make Europe spicy (again)!

Het is een persoonlijke missie van ons geworden om steeds meer mensen in Nederland, en de rest van Europa, kennis te laten maken met de geweldige sensatie en smaken die de hot sauce wereld te bieden heeft. Gelukkig lukt dat inmiddels aardig, want onze hot sauces gaan van Nederland tot Finland en van Duitsland tot Portugal. Natuurlijk begrijpen we dat hot sauce voor sommigen nog een onbekend fenomeen is en daarom staat service bij ons hoog in het vaandel. Heb je vragen of een suggestie nodig, je kunt ons altijd mailen of contacten via onze social media. Benieuwd naar wat mensen van onze service en hot sauce aanbod vinden? Op Kiyoh vind je alle reviews over Heatsupply.

Benieuwd naar wat we allemaal te bieden hebben? Check ons volledige hot sauce assortiment hier!