Wil jij op een zakelijke manier samenwerken met Heatsupply? Daarvoor bieden wij verschillende mogelijkheden.

Hot sauces met eigen label

Heb jij een bedrijf en wil jij hot sauces met jouw eigen label of logo erop? Wij bieden white label hot sauces aan waarop wij jouw eigen etiket kunnen aanbrengen. Zo kun je hot sauces inzetten als relatiegeschenk voor bij een speciale gelegenheid, maar je kunt ze ook presenteren als je “eigen” hot sauce in bijvoorbeeld een café of restaurant. Je kunt ze zelfs verkopen in je eigen (web)winkel.

Een leuk voorbeeld van een hot sauce met eigen label is deze opdracht van Jack Jarryd. Voor de lancering van zijn nieuwe single “Hot Stuff” liet hij door ons deze hot sauces maken. Het design van het label wordt altijd extern gedaan en is ontwikkeld door Jack Jarryd’s management.

Hot sauces voor horeca

Naast white label hot sauces voor jouw café of restaurant kunnen we je natuurlijk ook voorzien van de beste internationale hot sauces die al beschikbaar zijn op Heatsupply.nl. Hot sauces zijn de perfecte tafelsaus voor bij pizza, burgers en veel meer. Je kunt deze hot sauces via de webshop bestellen, maar mocht je behoefte hebben aan suggesties of een oplossing op maat voor hot sauces in jouw horecazaak dan kun je ons altijd mailen.

Hot sauces in bedrijfskantine

Wil jij jouw medewerkers verwennen met de lekkerste hot sauces in de bedrijfskantine of hebben ze een schop onder de kont nodig om de rest van de dag door te knallen? Dan ben je bij Heatsupply op de juiste plek. In principe kun je de hot sauces natuurlijk gewoon via de webshop bestellen, maar mocht je niet kunnen kiezen dan kunnen wij ook pakketten samenstellen afgestemd op jouw bedrijf, frequentie en wensen.

Behoefte om na het lezen van bovenstaande mogelijkheden contact met ons op te nemen? Stuur je verzoek of vraag dan naar mail@heatsupply.nl en we komen zo snel als mogelijk bij je terug.

payment payment payment
Algemene voorwaarden Privacy verklaring Created by wedentify