5 pittige (hot sauce) ideeën om de quarantaine-periode door te komen

Het zijn zware tijden dames en heren. Door het Corona virus ligt het sociale leven zo goed als stil en wereldwijd worden mensen verzocht zoveel mogelijk binnen te blijven en afstand van elkaar te houden. Irritant en saai, maar noodzakelijk. We gaan daarom proberen je door die lastige periode heen te slepen en waar kunnen we dat nou beter mee doen dan hot sauce? Hier vind je 5 pittige ideeën om de quarantaine-periode door te komen.

Daag jezelf uit voor een hot wing challenge (of vrienden via Skype/Facetime)

In verband met ‘social distancing’ mag je niet met je vrienden bij elkaar komen om een hot wing challenge te doen, maar waarom daag je jezelf niet eens uit. Dwing jezelf tot het uiterste en bewijs aan jezelf dat je de hot sauce koning van je eigen woning bent. Natuurlijk is een hot wing challenge met je vrienden nog wel mogelijk via Skype of Facetime, maar dan is de kans ook groter dat je niet als grote winnaar uit de race komt. De keuze is aan jou.. Onderstaande Hot Ones XL pack is in ieder geval perfect voor zo’n challenge.

Hot Ones marathon

Je kunt via Netflix, Disney+, Amazon Prime of wat dan ook je favoriete series bingewatchen tijdens deze quarantaine-periode, maar je kunt ook gewoon gratis op YouTube al je favoriete Hot Ones afleveringen (nog eens) kijken. Momenteel zijn ze bezig met het elfde (!) seizoen, dus dat is heel wat uren aan kijkplezier.

Wordt Chef-Kok hot sauce

Hopelijk kunnen we weer genieten van een barbecue met vrienden zodra de zomer écht aanbreekt en hoe tof zou het zijn als je dan opeens een chef kok bent op het gebied van koken met hot sauce? Je hebt nu nog een paar maanden de tijd om de lekkerste gerechten onder de knie te krijgen en die kun je vinden op ons YouTube kanaal, waar we elke zondag een nieuw recept in combinatie met hot sauce posten. Wat dacht je van deze unieke Mexicaanse Kapsalon? Of deze Spicy Meatball Marinara Sub?

Hot sauce als ontbijt

Nu je thuis moet werken hoef je in de ochtend niet alles snel, snel, snel te doen omdat je anders weer eens te laat zou komen. Neem ‘s ochtends dan ook eens de tijd voor een ontbijt en gebruik er hot sauce bij. Dat heeft 2 hele grote voordelen: 1. Als je het goed combineert is het gewoon heel lekker. Denk hierbij vooral aan iets met ei. Voordeel 2: Je wordt er klaarwakker van. Nog wakkerder dan van koffie ja.

Overvolle koelkast opnieuw indelen

Is jouw hot sauce collectie inmiddels de spuigaten uitgelopen en word je partner helemaal gek van de koelkast die vol staat met hete sauzen? Nu heb je de tijd om de koelkast opnieuw in te delen, zodat ook jouw partner gewoon nog dingen kwijt kan in de koelkast. Onze tip: gebruik één plankje in de deur van de koelkast voor al je hete sauzen. Hete sauzen die je nog niet hebt opengemaakt kun je ook gerust buiten de koelkast bewaren, zolang ze maar op een redelijk koele en donkere plek staan.

Natuurlijk kun je de tijd ook gebruiken om nog eens door ons gigantische hot sauce assortiment te scrollen. Check dan ook eens de hot sauces die je nog niet gehad hebt. Misschien zit er wel een toekomstige favoriet tussen.

2 reacties op “5 pittige (hot sauce) ideeën om de quarantaine-periode door te komen”

 1. Michel Brouwer schreef:

  Hot Ones XL pack is binnen. Zeer enthousiast om samen met mijn vrienden via FaceTime de challenge aan te gaan.

  Verzoek: zouden jullie per saus de SHU willen doormaken svp?

  Zo weet ik het zeker voor de volgorde en uiteraard interessant om te weten hoe heet de sauzen zijn.

  Bij voorbaat dank!

 2. Heatsupply schreef:

  Hey Michel,

  Tof idee van jou en je vrienden! Dat moet leuk geweest zijn 🙂

  Helaas geven maar zeer weinig merken officiële SHU scores door. Dus helaas kunnen we die dan ook niet geven of bedenken. Veel plezier nog met de sauzen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

payment payment payment
Algemene voorwaarden Privacy verklaring Created by wedentify