Order €50 OR MORE and get FREE SHIPPING to The Netherlands, Belgium & Germany
Order for €50 OR MORE and get FREE SHIPPING to The Netherlands, Germany & Belgium
Safely Pay with iDeal, Paypal, Creditcard, Bancontact / Mister Cash and many more.

Spicy Meatball Marinara Sub met Bravado Hot Sauce

Spicy Meatball Marinara Sub met Bravado Hot Sauce
15 maart 2020 Heatsupply
In Recepten

In de tweede aflevering van Hot Sauce Recipes presenteren we jullie ons favoriete Spicy Meatball Marinara Sub recept. In gewoon Nederlands noem je dit een broodje met pittige gehaktballen en tomatensaus, maar dat klinkt net iets minder fancy. Ach, fancyness is niet wat dit gerecht nodig heeft, want als je deze spicy sub eenmaal gemaakt heb wil je dit voortaan als je go to weekend lunch, maar eigenlijk ook gewoon als diner, late night snack en stiekem zelfs als ontbijt.

Spicy Meatball Marinara Sub Recept

Hieronder vind je de instructievideo van onze sub. Wil je de instructies en benodigdheden rustig nalezen, check dan de tekst onder de video.

Ingrediënten Spicy Meatball Marinara Sub recept

Dit is voor ca. 3 broodjes

Instructies:

  1. Snijd het teentje knoflook zo klein mogelijk. Stop dit in een schaal.
  2. Voeg 500 gram gehakt toe, samen met 1 el olijfolie, 100 gram broodkruim, 1 rauw eitje, 1 tl oregano, zwarte peper en maak pittig met de Naga Salt van Wiltshire Chilli Farm. Eventueel kun je het gehakt nog extra pittig maken door er hete saus doorheen te gooien. Als laatste doe je de Parmezaanse kaas erbij.
  3. Meng nu met je (schone!) handen alles tot één geheel en neem een bakplaat met bakpapier. Draai nu gehaktballetjes en besprenkel deze met wat meel. Zet even aan de kant.
  4. Fruit nu een uitje in 1-2 eetlepels olijfolie. Voeg een blik San Marzano tomaten toe. Breek de tomaten met je spatel en laat het geheel al omroerend sudderen voor een minuutje of 5. Neem een staafmixer en mix alles totdat je een saus hebt.
  5. Neem een koekenpan en voeg wat olie toe. Vervolgens gooi je de gehaktballen in de pan en bak je ze bruin op middelhoog vuur.
  6. Verwam de oven intussen om een sub / langwerpig broodje af te bakken. Wanneer deze klaar is laat je de oven nog even aan staan.
  7. Smeer het afgebakken broodje in met boter en leg hier 5 a 6 gehaktballen op. Doe er met een lepel een flinke hoeveelheid tomatensaus overheen.
  8. Snijd nu wat Mozzarella in plakken en leg over de gehaktballen. Doe het geheel even terug in de oven, die nog aan stond. Na 3 minuten is de kaas gesmolten.
  9. Haal het broodje uit de oven en maak dit broodje extra spicy met Bravado Black Garlic & Carolina Reaper hot sauce.
  10. Geniet!
  11. Abonneer je op ons Youtube-kanaal om elke zondag weer een uniek recept van ons te ontvangen.

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*