Zo breng je hete saus het beste aan op je chicken wings

zo breng je hete saus aan op je chicken wings

Als liefhebber van hot sauce hou je waarschijnlijk ook wel van een paar goede chicken wings. Al zou het alleen maar vanwege Hot Ones zijn. Deze combinatie is sowieso één van de beste die er is, maar hoe breng jij die hete saus aan op je hot wings? Gewoon gieten en accepteren dat één wing veel meer saus heeft dan de ander en dat de ene kant van de wing veel beter bedekt is dan de andere kant? Wij hebben een beter en sneller idee. Vooral ideaal om te weten als je zelf de Hot Ones challenge wilt doen thuis met vrienden.

Gelijkmatig verdelen

Om te zorgen dat er op elke wing ongeveer evenveel hete saus zit stop je de gebakken (of gefrituurde) chickenwings in een grote, warme kom. Het beste eentje van roestvrij staal. Gooi nu de hot sauce over de wings en dek de kom af met een bord of deksel. Schud nu flink wat met de kom zodat de wings goed door elkaar worden geschud. Hierdoor wordt de saus gelijkmatig over de vleugeltjes verdeeld en hoef je niet bij elke wing het flesje hot sauce op te pakken.

Nu kun je de wings nog heel even terug in de oven leggen, zodat de saus op de wings zich nog een beetje concentreert en sticky wordt, maar je kunt ook meteen aanvallen. In de video hieronder zie je hoe het gaat. Good luck en eet smakelijk!

Ook wij verkopen sauzen die goed passen bij een heerlijke portie chickenwings. Als je van zoet houdt dan is deze habanero saus met tropisch fruit een topper. Of wil je een smokey hot sauce met chipotle en whiskey erin? Of wil je gewoon eens samen met je vrienden en/of familie de Hot Ones Challenge doen? We hebben het allemaal hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

payment payment payment
Algemene voorwaarden Privacy verklaring Created by wedentify