Deze man heeft 3 wereldrecords peper-eten neergezet in 1 jaar

gregory foster world record carolina reapers

Ondanks dat we qua hot sauces behoorlijk wat kunnen hebben, vinden wij het eten van een pure Carolina Reaper peper toch nog een stapje te ver gaan. Laat staan het eten van 10 Carolina Reaper pepers in een zo kort mogelijke tijd. Gregory Foster, een man uit California, vond dat wél een goed idee en is dan ook vol voor dat wereldrecord te gaan. Eerder dit jaar zette hij al 2 andere bizarre wereldrecords peper-eten neer.

Wereldrecord Carolina Reapers eten

Met officiële waarnemers van Guinness World Records erbij ging hij er vol voor: zo snel mogelijk 10 Carolina Reapers eten. Vergeet niet dat we het de voormalig heetste peper ter wereld hebben. Het lukte hem in 33.15 seconden en dat betekent een nieuw wereldrecord. Chapeau hoor! Voordat je nu denkt: die maag moet toch kapot gegaan zijn? Gelukkig niet, want om die onvoorstelbare pijn te voorkomen mocht hij nadat hij ze daadwerkelijk op had gegeten wel uitbraken. Check het bewijs in onderstaande video.

Meer peper-eten records

Eerder dit jaar zette hij ook al een record neer op het gebied van Bhut Jolokia pepers (Ghost Peppers) eten. In 7.47 seconden kreeg hij 3 van die extreem hete pepers weg. Eind 2021 (maar nog binnen de 365 dagen tussen zijn laatste record en die van eind 2021) wist hij datzelfde wereldrecord in Carolina Reapers ook al te bemachtigen. Toen at hij namelijk 3 Carolina Reapers in 8.72 seconden. Iets wat niemand hem voor deed. En wij zijn ook zeker niet degenen die het hem gaan nadoen.

Ken jij iemand met een belachelijk hoge tolerantie tegen pittig eten en de heetste pepers? Misschien denkt diegene wel een recordje te kunnen afpakken van deze Gregory. Moeten we wel even bij zeggen dat je het niet zomaar (en al zeker niet zonder toezicht) moet proberen, want het kan behoorlijk heftig en gevaarlijk zijn om te gaan stunten met extreem hete pepers.

Wil je jezelf qua heat wel eens flink uitdagen, maar gaat het eten van de heetste pepers ter wereld je iets te ver? Check dan hier eens wat de heetste saus is die wij verkopen. Durf je die wel aan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

payment payment payment
Algemene voorwaarden Privacy verklaring Created by wedentify