Heatsupply’s heetste van 2023: jullie favoriete hot sauces & meer!

Het einde van het jaar is inmiddels helemaal in zicht en dat betekent dat lijstjes-tijd al eventjes is aangebroken. Spotify wrapped, de Top 2000, je kent ze wel. Daar doen we met alle liefde aan mee, want terugblikken op het jaar en al het moois wat er is gebeurd is gewoon belangrijk. Wat waren de populairste hot sauces op Heatsupply? Hoeveel nieuwe producten hebben we toegevoegd? Wat is ons hoogtepunt? Brandende vragen waar je natuurlijk graag antwoord op hebt, dus bij deze: Heatsupply wrapped 2023!

Top 5 hot sauces van 2023

Het is nogal wat om van de inmiddels bijna 200 verschillende hot sauces tot de populairste 5 te horen. Dit zijn dus niet zomaar vijf hete sausjes, dit is de crème de la crème volgens jullie.

  1. Secret Aardvark Habanero 
  2. Dirty Dick’s
  3. Nick’s Hatsas
  4. Heartbeat Pineapple Habanero
  5. Raijmakers Heetmakers Chipotle & Whiskey

 

Ben je benieuwd welke sauzen net buiten de top 5 vallen? We hebben ook een pakket gemaakt van de top 10 hot sauces van 2023. Perfect voor de mensen die de wereld van hot sauce willen leren kennen óf voor de grootste hot sauce fans die het beste van het beste willen.

top 10 hot sauces bestseller pack

Meest verkochte hot sauce per hitte categorie

De heetste categorie was (wederom) ‘heet’, wat level 3 van de 5 is, dus dat is al klasse. Maar wat zijn de meest populaire sauzen per hitte categorie? Je ziet het hieronder.

  1. Mild: Raijmakers Heetmakers Immune Booster Hot Sauce
  2. Medium heet: Heartbeat Pineapple Habanero Hot Sauce
  3. Heet: Secret Aardvark Habanero Hot Sauce
  4. Heel heet: Bravado Black Garlic & Carolina Reaper Hot Sauce
  5. Extreem heet: Da Bomb Beyond Insanity Hot Sauce

 

Meeste nieuwe producten ooit!

2023 is het jaar geweest waarin we de meeste nieuwe producten ooit hebben toegevoegd aan ons assortiment: 119 stuks in totaal! Héél veel nieuwe hot sauces, maar ook andere nieuwe producten, zoals kookboeken, proefpakkettenchili oliën en nog veel meer. Toch is er één nieuw product dat er voor ons bovenuit steekt en dat is de samenwerking met Nick Toet, van het YouTube kanaal Eten Met Nick. Na een al langere samenwerking hebben we die samenwerking in 2023 extra kracht bijgezet door Nick’s Hatsas te lanceren. Een ‘Korean BBQ’ stijl hot sauce (of hatsas) die heel goed in de smaak viel, want een nieuwe hot sauce die op 3 binnen komt bij de best verkochte sauzen van het jaar is geweldig!

Eten Met Nick x Heatsupply presenteren Nick's Hatsas - Korean Style hot sauce

Populairste non-hot sauce product

Behalve hot sauces verkopen we ook een groeiend aantal andere producten en een aantal daarvan hebben we hierboven genoemd. Een paar producten die we nog niet genoemd hebben zijn gedroogde pepers, sambal, pittige honing én het populairste non-hot sauce product: de Hot Chip Challenge. Dat is het tweede jaar op rij voor het extreem hete chippie! Helaas zal dit product in 2024 niet terugkomen, omdat het onlangs door de Duitse autoriteiten is bestempeld als onveilig (te hoge capsaïcine-concentratie) en de verkoop in de rest van de EU nu ook aan banden wordt gelegd.

Beste hot sauce van 2023

We willen deze terugblik op 2023 graag afsluiten met wat voor ons misschien wel hét hoogtepunt was. Onze eigen The O.G. hot sauce werd bij Dutch Chili Fest 2023 namelijk door een vakjury uitgeroepen tot Nederland’s beste hot sauce van 2023! Een enorme eer natuurlijk en we kunnen alvast verklappen dat we deze prijs vaker willen binnen slepen, maar dan met andere sausjes. Op naar een geweldig en zeer heet 2024!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

payment payment payment
Algemene voorwaarden Privacy verklaring Created by wedentify