5 redenen waarom er altijd hot sauce aanwezig moet zijn bij je werk

hete saus eten

Nu het Corona virus steeds meer onder controle lijkt en er flinke versoepelingen gaande zijn is de kans groot dat jij weer (wat vaker) naar je werk mag. Leuk om je collega’s weer te zien natuurlijk, maar één groot nadeel is misschien wel dat er geen hot sauce aanwezig is. Als dat er wel al is bij je werk: goed bezig! Als dat nog niet het geval is: hier heb je 5 redenen waarom het altijd aanwezig zou moeten zijn. Laat dit dan ook maar gerust door je baas lezen.

Omdat het je eten gewoon lekkerder maakt

Dit is natuurlijk de meest voor de hand liggende reden. Hot sauce maakt je eten lekkerder, da’s gewoon een feit. Zeker als je het op je werk vaak met ‘saaie’ boterhammetjes moet doen dan is een dosis hete saus meer dan welkom. Zorg er wel voor dat er een mooie gevarieerde selectie aanwezig is, zodat je ook echt álle gerechten nog lekkerder kunt maken.

foto van pittige saucijzenbroodjes met hete saus

Omdat je collega’s het verdienen om kennis te maken met hot sauce

Dikke kans dat veel van je collega’s nog nooit hot sauce gehad hebben. Zonde natuurlijk, want deze harde werkers verdienen het ook om kennis te maken met het lekkerste spul ter wereld. Binnen no-time zullen ze verslaafd zijn en kunnen jullie het uren hebben over de gezamenlijke liefde voor hete saus.

Omdat het als een reset van je brein kan werken

Na uren werken kan je brein wel even moe zijn, waardoor concentratieverlies optreedt. Dat wil jij niet en dat wil je baas niet. Je mond even flink laten branden is dan een goede afleiding en werkt als een soort reset voor je brein. Als de burn is uitgewerkt voel jij je weer als herboren en kun je er weer tegenaan!

Omdat je samen kunt lachen om die ene collega die niet tegen pittig kan

Natuurlijk zijn er altijd een paar collega’s die absoluut niet tegen pittig eten kunnen. Zoals je zelf waarschijnlijk al weet zijn er maar weinig dingen grappiger dan zo’n persoon flink zien lijden door toedoen van hot sauce. Probeer ze vrijwillig zover te krijgen om toch eens wat te proberen en als ze dat niet willen kun je ze natuurlijk ook een beetje helpen door stiekem wat aan hun eten toe te voegen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

MUST. BE. STRONG 😬🔥 #heatsupply #meme

Een bericht gedeeld door Heatsupply (@heatsupply.nl) op

Omdat het gezond is

Last but not least: pittig eten is gezond. Een langer leven, minder ziekten (ook fijn voor de baas), gewichtsverlies, minder stress, het zijn allemaal positieve effecten die pittig eten, en dus ook hot sauce, heeft. Hier vind je 7 gezondheidsvoordelen.

Dat lijken ons genoeg redenen om ervoor te zorgen dat er op je werk altijd hot sauce aanwezig moet zijn, toch? Wacht dus niet langer en blader met je collega’s even door ons grote aanbod hete sauzen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

payment payment payment
Algemene voorwaarden Privacy verklaring Created by wedentify