Sean Evans (Hot Ones) en Vsauce testen 4 remedies tegen extreem pittig eten

Ben je wel eens een tikkeltje overmoedig en neem je iets teveel hot sauce op je wings? Het gevolg is dat je mond een paar minuten flink on fire staat. Soms zou je willen dat die heat te blussen is, maar tot dusverre zijn er eigenlijk geen echte remedies gevonden. Toch ging Sean Evans, van de immens populaire Youtube-show Hot Ones, nogmaals op zoek en kwam met iets heel bijzonders op de proppen.

Remedies tegen pittig eten

In onderstaande aflevering van ‘Sean in the Wild’ test Sean Evans samen met Vsauce, een dude met een science channel op Youtube, welke voedingsmiddelen het beste werken tegen de burn van pittig eten. Ze starten met redelijke ‘normale’ voedingsmiddelen als olijfolie, rum en citroenen. Uiteindelijk maken ze een soort wetenschappelijk onderbouwde cocktail, samengesteld uit ingrediënten die er samen voor moeten zorgen dat de heat verdwijnt. Zeer vermakelijke beelden!

Wij gaan deze remedie zeker niet gebruiken. De burn is wat bij pittig eten hoort en daar genieten we best van. Mocht jij daar ook van houden dan zijn deze 5 extreem hete sauzen zeker wat voor jou.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

payment payment payment
Algemene voorwaarden Privacy verklaring Created by wedentify