Met deze saus geef je jouw sandwich oude kaas een spicy upgrade

Hou jij je ontbijt of lunch graag eenvoudig? Een lekker boterhammetje, wat plakken (oude) kaas erop en gaan met die banaan. Best lekker, maar toch kun je deze combinatie makkelijk upgraden. Hoewel je het wellicht niet zou verwachten zijn hete saus en oude kaas best goede vriendjes.

Marie Sharp’s saus

Oude kaas heeft natuurlijk al een pittig karakter, maar de toevoeging van een hot sauce, het liefst met verse ingrediënten, geeft je sandwich een extra dimensie. Hete sauzen van Marie Sharp’s staan bekend om deze verse smaak. Hun sauzen hebben veel diepte door naast (voornamelijk) habanero pepers ook gebruik te maken van wortel en ui. En dat proef je ook echt.

Doe wat Marie Sharp’s Hot Habanero pepper sauce op je oude kaas, want zo krijg je een combinatie van allerlei smaken. Het smeuïge en pittige karakter van de oude kaas en de heerlijke smaak van verse pepers, wortel en ui is een heerlijke combi. Een beetje rucola erbij en je bent klaar. Super easy, maar daardoor waarschijnlijk je nieuwe go to lunch dingetje.

De Marie Sharp’s Belizean Heat, een persoonlijke favoriet hier, is een goed alternatief als je het graag nog wat pittiger hebt. Smakelijk eten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

payment payment payment
Algemene voorwaarden Privacy verklaring Created by wedentify