Eten Met Nick & Heatsupply presenteren: Nick’s Hatsas!

Eten Met Nick x Heatsupply presenteren Nick's Hatsas - Korean Style hot sauce

Na een lang proces met veel proeven en vooral heel veel liefde hebben we samen met Nicky Toet van het geweldige YouTube kanaal Eten Met Nick een hot sauce ontwikkeld. Of zoals Nick het zelf zou zeggen; een hatsas. Al vrij snel in de YouTube carrière van Nick kwamen we erachter dat hij wel van hot sauce houdt en dat leidde al snel tot een samenwerking. Uiteraard was een eigen hot sauce al meteen een idee dat ter sprake kwam en na een samenwerking van bijna 3 jaar is het dan eindelijk zover. Dit is Nick’s Hatsas!

Nick’s Hatsas – Korean Style Hot Sauce

Nick’s eigen hatsas moet natuurlijk wel een goede vertegenwoordiging zijn van Nick en Eten Met Nick. Fans zullen dan ook meteen begrijpen dat er sowieso Korean pepperflakes in moesten zitten en dat was één van de redenen waarom we voor een Koreaanse stijl hot sauce zijn gegaan. Wat maakt ‘m dan “Koreaanse stijl”?

De smaken van witte miso, knoflook, citroengras, gember én natuurlijk de echte Korean pepperflakes voor je zieltje. Bird’s Eye chili’s zorgen voor een lekkere burn die niet té veel wordt, maar wel lekker lang blijft hangen. Zoet, pittig, umami tonen en een klein beetje frisheid door het citroengras. Heerlijk! Volgens Nick is dit spul goed op alles en daar zijn wij het natuurlijk mee eens, maar wij vinden ‘m vooral geniaal bij gefrituurde kip, wokgerechten en spare ribs.

Meteen op nummer 1!

Momenteel draait de pre-order nog en de officiële release is pas op 3 februari, maar toch is Nick’s Hatsas direct op nummer 1 binnengekomen bij onze top 10 hot sauces van de afgelopen maand. Dat is een behoorlijke prestatie, want Secret Aardvark Habanero Hot Sauce zat al een paar jaar onafgebroken op die troon. Wat ons betreft een terechte nummer 1 ook, want dit spul is gewoon goddelijk. “Lekker man!” zou een understatement zijn als je het ons vraagt.

Wil je zelf een flesje van Nick’s Hatsas proberen? Je kunt ‘m hier bestellen. Denk je dat 1 flesjes sowieso niet voldoende zal zijn? Dan kun je hier ook het Nick’s Hatsas 3-pack bestellen!

Korean spareribs recept met Nick’s Hatsas

Nick heeft ook meteen een recept gelanceerd waarin hij zijn nieuwe hatsas gebruikt. In onderstaande video laat Nick zien hoe je heerlijke Koreaanse spareribs maakt. Dat wordt genieten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

payment payment payment
Algemene voorwaarden Privacy verklaring Created by wedentify