‘Epic Meal Time’ eet pittigste taco ooit (10 miljoen Scoville)

Het fenomeen ‘spicy’ is niet alleen lekker, het leent zich ook perfect voor de meest lompe video’s op Youtube waarin mensen zichzelf ongelofelijk pijnigen door extreem hete pepers of sauzen te eten. Wij kunnen daar geen genoeg van krijgen, want elke keer liggen we weer helemaal in een scheur om de meest stoere mannen die na een goede dosis pepers veranderen in huilende meisjes die om hun moeder roepen. Deze nieuwe video van Epic Meal Time is daar weer zo’n schitterend voorbeeld van.

Pittigste taco ooit

De mannen van Epic Meal Time proberen in onderstaande video de ‘spiciest taco ever’ te maken. In de video bereiden ze twee taco’s. Eentje met gehakt en eentje met kip. De eerste taco scoort (alle producten opgeteld) in totaal 1,9 miljoen Scoville. Een belangrijk ingrediënt in de gehaktmarinade is deze Dave’s Ghost Pepper Hot Sauce. Die hot sauce gemaakt van de voormalig heetste peper (Ghost Pepper) scoort maar liefst zo’n 800.000 SHU.

De tweede taco die de heren maken haalt in totaal zelfs 10.000.000 Scoville. Onderdeel van deze killing marinade is de Mad Dog 357 Turbocharged 25th anniversary edition (niet meer op voorraad). Twee van de drie proefpersonen struikelen al bij de eerste taco, maar eentje neemt toch een hapje. Check de hilarische video hieronder.

Ben je zelf ook zo’n daredevil dan kun je tussen onze extreem hete sauzen ongetwijfeld wat vinden om jouw pittigste taco’s ooit te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

payment payment payment
Algemene voorwaarden Privacy verklaring Created by wedentify