Domino’s Japan wint Halloween met de Ghost Pepper Pizza Roulette

dominos halloween roulette pizza

Met Halloween in aankomst proberen merken en fastfood ketens natuurlijk van alles om extra klanten te trekken. Met Halloween is dat natuurlijk iets wat geassocieerd moet worden aan iets engs en dan zijn spoken natuurlijk populair. Burger King heeft in Amerika bijvoorbeeld de Ghost Whopper, die gewoon wit van kleur is, maar Domino’s Japan wint Halloween met hun Pizza Roulette.

Domino’s ‘Halloween Roulette’ Pizza

Het idee is eigenlijk heel simpel: tot 4 november kunnen klanten een pizza naar keuze gratis upgraden met de ‘Halloween Roulette’ optie. Wanneer de klant dit doet weten de keukenmedewerkers dat ze één van de 8 stukken moeten voorzien van Ghost Pepper saus. Dan is het natuurlijk vooral leuk om die pizza met je vrienden te delen. De enige vraag is: hoop je dat jij zelf het stuk met de Ghost Pepper saus krijgt, of iemand die er helemaal niet tegen kan?

Het is en blijft natuurlijk gissen of de Ghost Pepper saus die gebruikt wordt ook écht pittig is, maar het idee is in ieder geval goed. En de Ghost Pepper is nog steeds één van de heetste pepers ter wereld, dus de saus zal vast wel pittig zijn. Helaas wordt het niet opgepikt door Domino’s Nederland. Daar is Halloween misschien ook niet populair genoeg voor hier in Europa. Gelukkig hebben wij genoeg extreem hete sauzen waarmee jij je eigen pizza roulette kunt creëren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

payment payment payment
Algemene voorwaarden Privacy verklaring Created by wedentify