Get FREE SHIPPING on all orders of €60+ to The Netherlands, Belgium & Germany
FREE SHIPPING on €60+ orders to addresses in The Netherlands, Belgium and Germany
Safely Pay with iDeal, Paypal, Creditcard, Bancontact / Mister Cash and many more.

Dit zijn de 5 beste Hot Ones quarantaine afleveringen

Dit zijn de 5 beste Hot Ones quarantaine afleveringen
10 mei 2021 Stan - Heatsupply
In Fun
daniel radcliffe hot ones quarantaine episode

De nadelen van de corona crisis zijn natuurlijk eindeloos, maar wat ons betreft zijn de quarantaine afleveringen van Hot Ones er eentje van. We kijken nog wel trouw elke aflevering, maar het verliest toch iets van de charme als Sean en de gast niet écht tegenover elkaar aan een hangtafel zitten. Ze proberen er zeker wel het beste van te maken (en vaak lukt dat ook), maar het is toch niet van hetzelfde niveau als voor de pandemie. Helaas voor First We Feast (de makers van Hot Ones) is dat ook wel terug te zien in de views op YouTube, want ze scoren gewoon een stuk minder goed. 

Begrijpelijk dus als jij één van die mensen bent die normaal gesproken wel bijna elke aflevering keek, maar sinds de ‘laptop-afleveringen’ is afgehaakt. Daarom hebben wij voor jou eventjes de 5 beste Hot Ones quarantaine afleveringen op een rijtje gezet, gebaseerd op de views (op het moment van schrijven). En het zijn ook gewoon echt toppers, stuk voor stuk. 

1. The Undertaker (10 miljoen views)

2. Daniel Radcliffe (5,4 miljoen views)

3. Matthew McConaughey (4,8 miljoen views)

4. Brie Larson (3,7 miljoen views)

5. Steve-O (3,6 miljoen views)

Inmiddels zijn er 3 volledige quarantaine seizoenen geweest. Hopelijk gaan we in seizoen 15 of 16 wel weer naar het oude vertrouwde format. Momenteel is er weer een korte pauze, want seizoen 14 is onlangs afgerond met bovenstaande Steve-O aflevering. Die eindigt trouwens écht met een klapper, dus check ‘m vooral even!

Hier vind je onze Hot Ones pagina, waar je alle (ex) Hot Ones sauzen vind die we verkopen. Check ook even dit overzicht met álle sauzen per Hot Ones seizoen.

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*