Zo maak je een geniale BLT Sandwich met Cholula hot sauce

Mocht je regelmatig op Youtube zitten en ook van eten houden dan is de kans groot dat je wel eens tegen het kanaal Munchies aangelopen bent. Dit Amerikaanse Youtube-kanaal staat geheel in het teken van eten en de video’s variëren van kleine food docs tot instructievideo’s. Wij houden ervan en vooral hun laatste video met Matty Matheson is een favorietje. Hij laat namelijk zien hoe je met Cholula hete saus een heerlijke BLT sandwich kunt maken.

Voor de leken onder ons: BLT staat voor ‘Bacon, Lettuce (sla) & Tomato’. In de meeste sandwich-barretjes van Nederland kun je deze klassieker wel scoren, maar zo eentje als Matty maakt is van een ander level. Hij gebruikt namelijk de heerlijke Cholula hot sauce en French Toast (wentelteefjes) als het broodje. Heaven!

In onderstaande video laat hij zien hoe hij deze bijzondere Cholula BLT maakt. Heel gezond oogt het broodje niet, maar hey. Een keertje zondigen mag best.

Mocht jij deze sandwich ook graag een keertje maken dan kun je de Cholula saus hier in onze shop bestellen. In plaats van maple syrup kun je overigens ook honing gebruiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

payment payment payment
Algemene voorwaarden Privacy verklaring Created by wedentify