Ty Burrell trotseert ‘the wings of death’ in nieuwe Hot Ones

waarom kan de ene wel tegen pittig en de ander niet

Het is donderdag en dat betekent weer een nieuwe aflevering Hot Ones. Voor degenen die deze Youtube-serie nog niet kent, wat haast onmogelijk is, zullen het we nog één keer uitleggen: de host Sean Evans interviewt een celeb en gedurende dit interview eten ze 10 hot wings. Bij elke hot wing krijgt de gast een vraag en het beantwoorden van deze vragen wordt steeds lastiger door de wings die steeds heter worden. Eenvoudiger en leuker wordt het niet.

De Youtube-serie Hot Ones is inmiddels aanbelandt bij de 7e aflevering van seizoen 5. In deze aflevering is Ty Burrell te gast, met name bekend van de hilarische serie Modern Family. Daarin speelt hij de onnozele, maar o zo grappige vader Phil Dunphy. Toen wij gisteren ontdekten dat deze man te gast zou zijn in Hot Ones konden we al niet wachten. Stiekem dachten wij dat Ty niet zo goed tegen hot sauce zou kunnen, maar het tegendeel blijkt waar. Toch struikelt ook Burrell, zoals iedereen, bij Da Bomb Beyond Insanity. Check de aflevering hieronder.

Altijd al benieuwd geweest of die sauzen werken zo heet zijn als alle gasten, en ook Sean Evans, doen vermoeden? Wij hebben een aantal hete sauzen uit Hot Ones in ons assortiment.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

payment payment payment
Algemene voorwaarden Privacy verklaring Created by wedentify