Melinda’s Hot Sauce

Regelrecht uit het zonnige Belize komt Melinda’s. In Midden- en Noord-Amerika een zeer bekende naam en dat is niet voor niets. De hete sauzen zijn klassiek, maar hebben vaak een interessante twist. Hieronder vind je de hot sauces van Melinda’s.

 • Sold out
  8,95
  Quickview

  Melinda’s Scorpion Pepper Hot Sauce

  ,
  Deze Melinda's Scorpion Pepper is een knallertje hoor. Ingrediënt nummer één in deze hot sauce is de Trinidad Scorpion Pepper, welke behoorlijk lang de heetste peper ter wereld was. De geur van superhots kom je direct tegemoet wanneer je fles opent en de smaak is ook superhot. Ook heerlijk door de toevoeging van alle andere ingrediënten zoals wortel, ui en knoflook. Herkomst: Costa Rica en Irving (Texas, USA). Inhoud: 148ml
  8,95
  8,95
 • 8,45
  Quickview

  Melinda’s Naga Jolokia Hot Sauce

  ,

  Melinda's Naga Jolokia is een stevige hot sauce met een mooie volle smaak. Dat komt natuurlijk door de grote hoeveelheid Naga Jolokia pepers erin, maar de toevoeging van verschillende soorten fruit, wortelen en knoflook maakt hem compleet. Een aanrader voor de wat meer ervaren hot sauce liefhebber.

  Herkomst: Costa Rica en Irving (Texas, USA)

  Inhoud: 148ml

  8,45
  8,45
 • Sold out
  5,95
  Quickview

  Melinda’s Garlic Habanero Hot Sauce

  ,

  De Melinda's Garlic Habanero is dé perfecte hot sauce voor liefhebbers van knoflook en pittig. De naam zegt het natuurlijk al. Je proeft flink wat knoflook en de kick is lekker, maar niet overdreven. Een toppertje die op heel veel gerechten te gebruiken is.

  Herkomst: Colombia en Irving (Texas, USA)

  Inhoud: 148ml

  5,95
  5,95
 • 5,95
  Quickview

  Melinda’s Amarillo Mustard Habanero

  ,

  Hou jij van zowel mosterd als pittig? Dan is deze hete saus precies wat voor jou. De belangrijkste ingrediënten in deze Melinda's Amarillo Mustard Habanero zijn namelijk gele habanero's en mosterd.

  Deze pittige mosterdsaus is perfect bij gerechten (burgers, hotdogs, sandwiches, salades, vis) waar je normaliter graag mosterd bij eet. Alleen heeft deze saus dan ook nog de lekkere heat en smaak van habanero's. Het is ook een aanrader om dit eens bij je broodje kroket te proberen!

  Inhoud: 148ml

  5,95
  Waardering 4.00 uit 5
  5,95
 • Sold out
  5,95
  Quickview

  Melinda’s Fire Roasted Habanero

  ,
  Een heerlijke hete saus gemaakt van langzaam geroosterde pepers en knoflook. Intens veel smaak en lekker pittig. Maar niet té. Inhoud: 148 ml
  5,95
  5,95
 • 4,95
  Quickview

  Melinda’s Original Habanero Hot Sauce

  ,
  Melinda's originele habanero saus is de perfecte combinatie van pit en smaak. Waar vele hete sauzen soms een overheersende azijnsmaak hebben is dat bij Melinda's zeker niet het geval. En de mix van habanero's met verse wortelen, uien, knoflook en een klein beetje limoen is top. Inhoud: 148 ml
  4,95
  4,95