Heatsupply’s Gift Guide: dit zijn de beste Hot Sauces om cadeau te geven

De feestdagen staan inmiddels vlak voor de deur en jij hebt nog steeds niets leuks gevonden om je beste vriend, zusje, schoonmoeder of vrouwlief cadeau te geven. Shame on you. Nee, wij begrijpen het wel. Een  leuk cadeau vinden valt niet mee en daarom helpen wij je graag op weg met onze eigen Hot Sauce Gift Guide. Want hot sauce is natuurlijk altijd een goed idee!

Maar wat voor hot sauce ga jij als cadeau uitzoeken? Waar moet je op letten? Ga je voor zoveel mogelijk hitte of vooral smaak? Wij geven een aantal interessante suggesties op basis van 4 verschillende criteria, dus na het lezen van dit artikel moet het uitzoeken van een hot sauce cadeau een eitje zijn.

Smaak

Als je een hot sauce wilt kiezen die vooral érg lekker is dan kom je toch al gauw uit bij sauzen als Secret Aardvark Habanero of Dirty Dick’s. Secret Aardvark heeft een lekkere tex-mex smaak die heel veelzijdig is en hij is mega populair in de USA. Ook Dirty Dick’s wordt daar geprezen, vooral vanwege de lichtzoete touch door de toevoeging van tropisch fruit. Als we binnen de landgrenzen kijken dan heeft nieuwkomer Raijmakers Heetmakers een interessante smaakcombinatie met hun Immune Booster waarin Jalapeño, Limoen en Gin de belangrijkste ingrediënten zijn.

Hitte

Ben je vooral op zoek naar extreme hitte dan kom je uit bij sauzen als Hellfire Fiery Fool, Da Bomb Beyond Insanity of Dave’s Gourmet Ghost Pepper. De eerstgenoemde saus is volgens het merk de heetste (natuurlijke) saus op aarde en bevat de vier heetste pepers van het moment. Da Bomb zou je kunnen kennen van de populaire Youtube-show Hot Ones, waarin deze elke week slachtoffers maakt.

Grappig

In de hot sauce wereld vind je ook erg veel sauzen met grappige namen zoals Sir Fartalot, Queen of Farts of Anal Angst. Normaal gesproken houden we daar niet zo van, maar als cadeau is het natuurlijk wel zeer geschikt. Vooral wanneer de ontvanger van het cadeau berucht is vanwege zijn of haar (ja, vrouwen schijnen ook scheten te laten) heftige windjes.

Uniek

Hou je niet van standaard en ga jij het liefst voor unieke smaakcombinaties of bijzondere flessen? Daarvan hebben we ook genoeg. Wat dacht je van de Ghost Pepper saus van Bravado met Blauwe bes?! Die combi is verrassend lekker. Ook erg stijlvol en heuse eyecatchers zijn de flessen van Raijmakers Heetmakers. Hun verpakkingen zijn heel uniek, door het gebruik van flessen met een apothekers-look en het toffe kartonnen doosje waar de hals van de fles uitsteekt. Een ultiem cadeau wat ons betreft!

Nu moet het toch wel gaan lukken om een leuk cadeau te fixen? Wil je alle sauzen toch nog even op je gemakje bekijken dan kan dat hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

payment payment payment
Algemene voorwaarden Privacy verklaring Created by wedentify