Deze filmpjes bewijzen waarom Da Bomb Beyond Insanity zo gevreesd wordt

Wij van Heatsupply zijn absolute liefhebbers van pittig eten en hete sauzen in het bijzonder. Onze tolerantie ligt dus behoorlijk hoog, maar toch zijn er altijd nog sauzen die zelfs wij niet voor de lol eten. Het perfecte voorbeeld van zo’n saus is Da Bomb Beyond Insanity. Typisch zo’n experience saus die door menig ervaringsdeskundige als pijnlijker wordt beschouwd dan bijvoorbeeld Blair’s Mega Death Sauce. Geloof je het niet? Misschien dat onderstaande beelden helpen.

Hot Ones

In de Youtube-serie Hot Ones vormt Da Bomb Beyond Insanity nagenoeg elke keer hét kantelpunt tussen ‘Oh, het valt nog best mee’ en ‘OMG, I am dying’. Zo ook in het geval toen Martin Garrix te gast was in de show. Hieronder zie je de beelden die starten vanaf het moment dat hij de saus eet. Martin Garrix is overigens absoluut geen uitzondering in deze, dat nog even gezegd hebbende.

Soldaat

Niet alleen celebrities hebben het zwaar met dit bommetje. Zelfs de grootste bikkels ter wereld pinken een traantje weg.

Dit zijn slechts twee voorbeelden, maar op Youtube vind je nog veel meer video’s waarin Da Bomb Beyond Insanity geproefd wordt. Mocht jij het ook eens willen wagen, dan kun je de saus hier in de shop krijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

payment payment payment
Algemene voorwaarden Privacy verklaring Created by wedentify