Compleet jongenskoor eet Ghost Pepper tijdens het zingen van kerstlied

Het eten van een Ghost Pepper is al een hele opgave op zich, maar er eentje verorberen tijdens het zingen is zowaar nog lastiger. Het leek de Deense chili-expert Chiliklaus een leuk idee om zijn voormalig jongenskoor tijdens een kerstliedje deze extreem hete peper te laten eten. Het resultaat is een hilarische groepje kuchende en tranende jongentjes die het, wonder boven wonder, allemaal volhouden.

Hieronder zie je de beelden. Na ongeveer 1.30min toveren de jongens allemaal een peper tevoorschijn en eten ze ‘m helemaal op. Chapeau jongens! De video mag dan wel wat ouder zijn (december 2017), maar dat mag de pret niet drukken. Dit is een echte kerstclassic wat ons betreft.

De Ghost Pepper is de voormalig heetste peper ter wereld. Hiervan zijn ook hele hete sauzen verkrijgbaar. Hier vind je ons aanbod hete sauzen met de Ghost Pepper erin. Vooral de Dave’s Gourmet Ghost Pepper is daarbij het benoemen waard, want die is ongelofelijk heet. Ben jij net zo’n bikkel als deze jochies en durf je het aan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

payment payment payment
Algemene voorwaarden Privacy verklaring Created by wedentify