4 redenen waarom hot sauce het beste cadeau is dat je kunt geven

Vind jij het altijd lastig om met een leuk cadeau op een verjaardag verschijnen? Met name voor mannen is het vaak een onmogelijke opgave om wat tofs te bedenken. Toch is er één cadeau dat sowieso een schot in de roos is: hot sauce. Waarom? Heel eenvoudig …

Origineel

Vergeet die obligate fles wijn of dat bierpakket dat iedereen al geeft, met hete saus ben je wél origineel. Zelfs bij je meest sophisticated vrienden kun je met hot sauce aan komen hoor. Ook in hete sauzen zit soms ontzettend veel verfijning. De Cajohn’s Bourbon Infused Chipotle Habanero (met échte bourbon whiskey) en Wanza’s Wicked Temptation zijn hier twee goede voorbeelden van.

Versterkt de vriendschap

Een goede hot sauce zet je in vuur en vlam. Door samen het eerste hapje te nemen, en de verslavende pijn van pepers te ervaren, komt jullie vriendschap er sterker uit dan ooit. Nog een hapje doen?

Gezond

Hete saus bevat natuurlijk pepers en deze zijn hartstikke gezond. Wetenschap heeft bewezen dat het verschillende vormen van kanker tegen gaat, ze een ontstekingsremmende werking hebben en ze goed voor je hart zijn. Door hot sauce cadeau te geven zeg je indirect dat je het beste met hem of haar voor hebt.

Lekker

Waarschijnlijk de belangrijkste reden. Het is gewoon f*ckin’ lekker!

De volgende keer dat je naar een verjaardag gaat weet je wat je te doen staat. Hier vind je onze losse sauzen, maar we verkopen de hete sauzen ook in voordelige giftpacks. Helemaal ideaal dus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

payment payment payment
Algemene voorwaarden Privacy verklaring Created by wedentify