4 redenen waarom deze sub-box dé manier is om nieuwe hot sauces te ontdekken

Als je op een bepaald punt in je leven hot sauce hebt ontdekt, dan zul je het met ons eens zijn als we zeggen dat je vanaf dat moment niet meer zonder kan. Bijna elk gerecht kan wel wat extra pit gebruiken en dan is hot sauce dé manier om dat toe te voegen. Dikke kans dat je een aantal favorieten hebt, maar doordat het aanbod zo gigantisch is met heel veel (ook kleine) merken valt er constant nieuwe hot sauce te ontdekken. En daar willen wij je bij gaan helpen met onze NEED FOR HEAT hot sauce subscription box!

Exclusieve sauzen van over de hele wereld

Doordat we met Heatsupply al dik twee jaar heel actief bezig zijn in de hot sauce wereld hebben we een flink netwerk opgebouwd van topmerken en kennen we een groot aantal ‘kleinere’ Europese én Amerikaanse merken die nog niet bekend zijn in Europa en de rest van de wereld. Hierdoor kunnen we om de twee maanden een verrassende en kwalitatieve selectie hete sauzen voor je samenstellen.

Primeurs

We garanderen dat er in elke box minimaal twee hot sauces zitten die we op dat moment niet op onze webshop aanbieden. Dat wil dus zeggen dat je om de twee maanden een aantal primeurs te pakken hebt die je zelf nog nooit hebt gehad, waarvan de kans groot is dat je die sauzen zelfs in heel Europa nog nergens anders kunt krijgen. Zo beland je dus in een echt exclusieve hot sauce club.

Variërend in smaak én hitte

Als je hot sauce écht wilt leren kennen, dan is misschien wel het belangrijkste om te weten dat het ongelofelijk variërend is. Zowel in smaak als hitte. Smokey, fruitig, classic, Aziatisch, mild, heel heet, de mogelijkheden zijn bijna eindeloos en daarom is er bij elk gerecht wel een geschikte hot sauce te vinden. Dat proberen we ook terug te laten komen in elke NEED FOR HEAT subscription box, zodat je niet drie telkens met dezelfde hot sauce zit opgescheept. Dit is dé manier om een variërende collectie hot sauce van topkwaliteit te verzamelen. Bij elke box geven we ook een toelichting over de sauzen, inclusief smaakprofiel en hitte.

Waar voor je geld

Aan de subscription box zijn natuurlijk kosten verbonden, maar daar zijn we heel transparant in. Voor €22,50 krijg je dus elke twee maanden minimaal 3 sauzen toegestuurd met een productwaarde van om en nabij de €25. Dat is exclusief verzendkosten. Er zijn subscription boxes die gratis verzending beloven, maar deze stiekem gewoon in hun subscription prijs verwerken. De productwaarde van dergelijke boxes is dan ook vaak een stuk lager dan hun abonnementsprijs en dus betaal je die verzendkosten alsnog. Plus, we voegen bij elke box een unieke kortingscode toe én bij de eerste box krijg je deze gratis Hot Sauce tote bag cadeau t.w.v. €9,95. Die eerste box is dus al ongeveer €35 waard.

Wil jij met ons mee op dit hot sauce avontuur en zo een échte expert worden? Je kunt je nu hier inschrijven voor de NEED FOR HEAT Hot Sauce Subscription Box. Inschrijven voor de eerste box kan tot 20 september en die zal op 30 september verstuurd worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

payment payment payment
Algemene voorwaarden Privacy verklaring Created by wedentify