Deze 3 hete sauzen passen het best bij je kerstdinner

Dacht jij dat het kerstdiner niet geschikt zou zijn voor een lekkere hot sauce? Integendeel. Of je nu gaat gourmetten, een mooie zalm bereidt of zelfs een hele kalkoen, sommige hete sauzen lenen zich perfect voor een kerstavondmaal. Wij doken in ons assortiment en kwamen met dé 3 meest geschikte hot sauces om jouw gasten tijdens kerstmis te verrassen.

Smokin’ Marie

Om het feestmaal enigszins gezellig te houden hebben we niet gekozen voor de meest extreme hot sauces. We kiezen voor warme, smooth en rokerige smaken met een goede kick. Deze Smokin’ Marie van Marie Sharp’s voldoet hier perfect aan. Het smoky karakter van de gerookte habanero pepers maakt dit een perfecte aanvulling op een stuk kalkoen, maar de saus tilt ook lapjes varkensvlees in je gourmetpannetje naar de next level. Een aanrader dus.

Bourbon Infused Chipotle Habanero hot sauce

Wat is er lekkerder dan een glas goede whiskey voor een open haardje? Niet veel. Deze hot sauce van Cajohns wellicht. Deze chipotle-habanero saus bevat namelijk een reductie van Jim Beam bourbon whiskey. Naast pittig maakt dat deze saus zo ongelofelijk smooth. Vergeet die rode wijnsaus voor op je biefstukje. Een scheutje van deze saus maakt je steak namelijk een heel stuk spannender. Wedden?

Black Cherry Vanilla Bourbon hot sauce

Onze absolute favoriete ‘kerstsaus’ is deze variant op de chipotle bourbon saus van Cajohn’s. Deze hot sauce bevat namelijk zwarte kersen. Het geeft de saus zo’n unieke en winter-proof smaak. Je krijgt nog steeds de heat en smoothness van de chipotle en bourbon, maar dan met een vleugje kers. Wederom past dit perfect bij rood vlees, maar ook een stuk zalm til je hiermee naar een hoger niveau.

Alvast smakelijk eten en mocht je één van deze sauzen, of andere, willen bestellen dan vind je ze hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

payment payment payment
Algemene voorwaarden Privacy verklaring Created by wedentify