Get FREE SHIPPING on all orders of €60+ to The Netherlands, Belgium & Germany
FREE SHIPPING on €60+ orders to addresses in The Netherlands, Belgium and Germany
Safely Pay with iDeal, Paypal, Creditcard, Bancontact / Mister Cash and many more.

"STAFF PICKS"

Onze favoriete producten van het moment

Op onze Staff Picks pagina lichten wij onze favoriete producten van het moment uit. Meestal zijn dit hot sauces, maar af en toe maken we een uitstapje naar andere spicy producten die je op onze webshop kunt scoren. Dus scroll door, leer ons een beetje kennen en kom erachter welke producten (en waarom) onze favorieten zijn. We updaten deze lijst regelmatig.

Naam: Stan.
Functie: Eigenaar.
Likes: Kendrick Lamar, Game of Thrones & The Dark Knight en Voetbal.
Food: Burgers & Aziatisch.
Drink: Speciaalbieren & Whisky.
All-time favo hot sauce: Queen Majesty Red Habanero & Black Coffee

La Pimenterie Colonel (Mustard & Beer) – Mosterd, bier en hot sauce zijn 3 dingen die ik allemaal heerlijk vind, dus je kunt je voorstellen dat een combinatie van die 3 de perfecte match is. En dat is het dus ook! Als bier-basis wordt een Pale Ale gebruikt en de pepers die voor de hitte zorgen zijn de Scotch Bonnet pepers. Qua gebruik is dit gewoon de perfecte mosterd-vervanger en aangezien ik graag sandwiches en burgers maak gebruik ik dit spul bijna elke dag!

Dawson’s Big Smoke – De naam zegt al behoorlijk veel over de smaak, want deze hot sauce op basis van Chipotle is heerlijk rokerig. Ook dat komt weer mooi van pas bij de burgers, maar eigenlijk bij bijna alles wanneer het barbecue-seizoen eindelijk arriveert. Door de toevoeging van bruine suiker is het trouwens ook best zoet en dat zorgt voor een mooie balans in smaak. Ook echt gruwelijk om je spare ribs mee in te smeren. 

Hellfire Devil’s Blend – Er zijn behoorlijk wat ‘verde’ sauzen die de perfecte taco saus claimen te zijn en deze doet dat met recht. De Devil’s Blend heeft niet voor niets een prijs gewonnen voor ‘Best Taco Sauce’. Geroosterde Jalapeño’s, Habanero’s, Carolina Reaper, geroosterde knoflook, koriander, tomatillo, limoen, lente-ui en Granny Smith appels. Mijn mond begint alweer te wateren bij opnoemen van de ingrediënten. Vooral lekker bij Mexicaanse gerechten dus, maar probeer het vooral ook bij andere gerechten die een zuurtje en hartige touch kunnen gebruiken. 

Naam: Freek.
Functie: Eigenaar.
Likes: Drake, NBA, F*ck That’s Delicious (VICE).
Food: Pizza & Taco’s.
Drink: Primitivo & Ginger Beer (please do not mix the 2)
All-time favo sauce: Queen Majesty Scotch Bonnet & Ginger.

La Pimenterie Bollywood (Curry & Coconut) – Dit Canadese merk stond al een tijdje op onze radar en toen we hun sauzen ontvingen was dit één van de sauzen waar ik het meest naar uitkeek. En mijn verwachtingen zijn overtroffen! Je krijgt echt die heerlijke mix van curry en kokos, in combinatie met behoorlijk wat pit van de Habanero en een klein beetje Bhut Jolokia. Voor iedereen die van curries houdt is deze hot sauce een enorme aanrader. Heerlijk bij een sateetje ook.

Heartbeat Pineapple – Normaliter ben ik geen enorme fan van sauzen met ananas, maar deze van Heartbeat bewijst dat zelfs een ananas hot sauce heel veelzijdig kan zijn en vooral enorm lekker kan zijn. Hij smaakt zeker niet té zoet, maar vooral lekker hartig door de gefermenteerde habanero pepers en toevoeging van ui, knoflook en zelfs IPA bier. Niet voor niets staat deze saus al meer dan een jaar standaard in onze top 3 bestsellers en wat mij betreft is dat meer dan terecht.

La Pimenterie Chêne Réaction – Mijn huidige top 3 wordt compleet gemaakt door wederom een saus van La Pimenterie. Deze Chène Reaction zou je kunnen bestempelen als hun ‘original’ hot sauce, maar doordat de inhoud gefermenteerd is en gerijpt op eikenhouten vaten krijgt deze saus een bijzondere verfijning. Die touch van het eikenhout proef je duidelijk en dit maakt deze saus heel uniek. Ik vind hem fantastisch in pasta en ook op een pizza is dit erg lekker.