Get FREE SHIPPING on all orders of €60+ to The Netherlands, Belgium & Germany
FREE SHIPPING on €60+ orders to addresses in The Netherlands, Belgium and Germany
Safely Pay with iDeal, Paypal, Creditcard, Bancontact / Mister Cash and many more.

"STAFF PICKS"

Onze favoriete producten van Maart

Op onze Staff Picks pagina kiezen wij elke maand onze favoriete producten van deze maand uit. Meestal zijn dit hot sauces, maar af en toe maken we een uitstapje naar andere spicy producten die je op onze webshop kunt scoren. Dus scroll door, leer ons een beetje kennen en kom erachter welke producten (en waarom) onze favorieten zijn deze maand.

Naam: Stan.
Functie: Eigenaar.
Likes: Kendrick Lamar, Game of Thrones & The Dark Knight en Voetbal.
Food: Burgers & Aziatisch.
Drink: Speciaalbieren & Whisky.
All-time favo hot sauce: Queen Majesty Red Habanero & Black Coffee

MY MARCH PICKS

Pain is Good Gochujang Hot Sauce Ik had mijn ogen al langer op een Gochujang saus gericht, want het is eigenlijk een soort Koreaanse barbecue saus / hot sauce en dat past wel in mijn straatje van Aziatisch eten en een liefde voor burgers. Deze Pain is Good Gochujang is dan ook geweldig met een zeer bijzondere smaak door de gefermenteerde sojabonen, Gochugaru pepers, knoflook en miso. Hartig, zoet, umami, allemaal smaken die terugkomen in deze saus die ik tegenwoordig heel veel gebruik. Mijn ultieme tip: een Koreaanse burger met komkommer, kimchi en deze saus.

Dawson’s Original Hot SauceAls merken een ‘Original Hot Sauce’ hebben dan verwacht ik een saus ‘ie vrij mild tot medium heet is en zeer veelzijdig is. Veelzijdig is ‘ie zeker door de knoflook, ui en rietsuiker die erin zit, waardoor het zowel een hartige als best zoete saus is geworden. Mild tot medium heet is ‘ie zeker niet, want dit is toch zeker wel een hitte-categorie hoger. Dat komt doordat de Habanero het hoofdingrediënt is. Die komt ook zeker terug in de smaak trouwens, dus dat is ook nog eens lekker. Al met al gewoon één van de beste ‘Original’ hot sauces die ik ken.

Heartbeat Scorpion Hot SauceZeker de heetste saus die Heartbeat ooit gemaakt heeft, maar laat je niet afschrikken door de ‘Scorpion’ in de naam. Voor een Scorpion saus is ‘ie namelijk helemaal niet zo heet, maar vooral zéér smakelijk. Naast Scorpion pepers zijn er ook rode pepers, Habanero’s en Chipotle in Adobo in verwerkt. Vooral dat laatste lijkt een zeer goede zet geweest van Heartbeat, want in combinatie met (wij vermoeden Arabische) kruiden is dit een heel veelzijdige en smaakvolle saus geworden. Hoewel we dus zeiden dat het zeker niet de heetste Scorpion saus is heeft ‘ie wel een lekkere afterburn. Tegenwoordig mijn eerste keuze bij een broodje kebab (in combinatie met knoflook)

Naam: Freek.
Functie: Eigenaar.
Likes: Drake, NBA, F*ck That’s Delicious (VICE).
Food: Pizza & Taco’s.
Drink: Primitivo & Ginger Beer (please do not mix the 2)
All-time favo sauce: Queen Majesty Scotch Bonnet & Ginger.

MY MARCH PICKS

Dawson’s Shawarma Hot SauceToen wij dit merk in februari ontvingen was ik erg benieuwd naar deze hot sauce. Het is de mildste van hun line-up, maar de smaak is echt uniek. Cayenne pepers zijn de eerste ingrediënt in deze hot sauce en dat geeft de saus de lekkere karakteristieke smaak. De mysterieuze spice blend maakt deze hot sauce, naast shoarma of kebab, ook perfect voor bij een tosti of sandwich. Dat komt niet alleen door de smaak, maar ook de perfecte, bijna creamy consistentie waardoor je jouw tosti super makkelijk door deze saus scoopt zonder dat ‘ie helemaal slap wordt.

Chorrito Habanero, Orange & Coffee Hot SauceHoewel ik normaliter geen fan van sinaasappel ben, zorgt deze hot sauce bij mij voor een uitzondering. Deze hot sauce is perfect als je van taco’s houdt, maar een keer wat anders wilt gebruiken dat limoen of hot sauces met limoen. De habanero geeft deze saus een lekkere kick en de lichte touch van koffie, gember en een tikkeltje balsamico zorgen voor een unieke twist.

Cry Baby Craig’s Hot SauceNiet onze best lopende hot sauce uit de VS, maar wat mij betreft wel echt een topper. Geen standaard habanero saus, maar eentje waarbij de habanero’s gepickled zijn. Dat geeft deze saus zijn een bijzondere draai die echt verrassend verfijnd is. De toevoeging van knoflook geeft deze hot sauce echt body en maakt hem super veelzijdig en lekker.