Deze pittige wraps met zalm, nectarine, hete saus en veldsla wil je elke lunch

Denk jij bij hete saus meteen aan chicken wings of andere stukken vlees? Heerlijk, maar je kunt hot sauce met gemak een stuk veelzijdiger gebruiken. Deze pittige wraps met gerookte zalm en nectarine vinden we een perfect voorbeeld. Je kunt ze maken als ontbijt en zelfs als een licht avondmaal, maar wij vinden het op zijn lekkerst bij de lunch. En ze zijn super eenvoudig om te maken.

Ingrediënten

Instructies

Pak een wrap en leg deze op je bord. Allereerst begin je met de saus. Veeg met de bolle kant van een lepel de crème fraîche over je wrap. Daarna doe je hetzelfde met de Marie Sharp’s Smokin Marie. De rokerige smaak van deze hot sauce past perfect bij de zalm. De verhouding hete saus en crème fraîche pas je naar eigen behoefte aan.

Vervolgens leg je de stukjes gerookte zalm, dungesneden nectarine en avocado over de saus. Door de saus als basis te gebruiken blijft de zalm mooi op zijn plek liggen.

Als laatste voeg je veldsla toe. Ook dit gaat weer naar smaak. Hetzelfde geldt voor eventueel zout of peper. Wij gebruikten het niet.

Om te voorkomen dat er aan de onderkant allemaal ingrediënten uit vallen vouw je de wrap het best zoals hieronder. Vouw dus eerst de onderkant dicht voordat je begint met rollen/vouwen.

Veel eenvoudiger kan het niet toch? Hopelijk inspireert dit gerecht je om hete saus niet alleen bij vlees, maar ook andere ingrediënten te gebruiken. Eet smakelijk en pass dit gerecht ook gerust door aan je chili head vrienden.

De Marie Sharp’s Smokin’ Marie hete saus uit dit recept kun je hier kopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

payment payment payment
Algemene voorwaarden Privacy verklaring Created by wedentify