Dit waren de 3 hete sauzen in ons hot sauce abonnement van januari

Eind januari was het weer zover en ging de derde Need For Heat box de deur uit. Steeds meer fans sluiten dit hot sauce abonnement af en daar zijn we natuurlijk alleen maar blij mee, want wat is er nou leuker dan hot sauce fans verrassen met hete sauzen. De abonnees weten natuurlijk al wat ze gekregen hebben, maar we wilden de inhoud toch ook delen met de rest. Dan weet je in ieder geval wat je mist. Deze keer was het weer heerlijk én zeer gevarieerd spul.

Raijmakers Heetmakers Tranquilizer

We beginnen met de saus die al langer op de webshop te vinden is: de Tranquilizer van Raijmakers Heetmakers. Deze Nederlandse hot sauce is gemaakt met Habanero pepers, zoete aardappel en wortel. Het is een classic hot sauce die super veelzijdig is, een licht rokerig karakter heeft en de focus voornamelijk op de verse Habanero en wortel heeft liggen. Een topsaus die je letterlijk overal op kunt gooien. De Raijmakers Heetmakers Tranquilizer is hier te bestellen.

Sierra Nevada Salsa de Mostaza y Habanero

Vanuit het zonnige Spanje is dit een heerlijke mosterd-stijl hete saus van het merk Sierra Nevada. Dit is zulke goede saus dat je die normale mosterd direct de prullenbak in gooit en nooit meer koopt. Dit is namelijk de ultieme vervanger. De typische mosterdsmaak is aanwezig met een licht zoet karakter en verrassend veel pit zonder té pittig te worden. Heerlijk bij sandwiches en alles waar je nu nog normale mosterd bij gebruikt.

Lucky Dog Black Label

Van het Amerikaanse Lucky Dog kon je al een aantal sauzen bij ons bestellen, maar we hebben de beste voor onze abonnees bewaard. Deze Black Label is namelijk een saus met hele bijzondere ingrediënten en wat ons betreft is het één van de beste hete sauzen die we ooit proefde. Geen grap. Jalapeños & Scorpion pepers zorgen voor een goede burn en dat wordt gecombineerd met ui, appelsaus, knoflook, vijgen, agave siroop en Ghost Pepper infused zeezout. Een ware smaakbom in de beste zin van het woord en vooral heerlijk bij vlees als varken en kip.

Mocht je nu toch een beetje balen dat je de januari box niet hebt ontvangen, dan kun je natuurlijk de sauzen bestellen, maar je kunt je ook inschrijven voor de volgende box. Inschrijven voor de Need For Heat subscription box kan hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

payment payment payment
Algemene voorwaarden Privacy verklaring Created by wedentify