Get FREE SHIPPING on orders of €60+ to The Netherlands & Belgium and €70+ for Germany
FREE SHIPPING on €60+ orders to The Netherlands & Belgium and on €70+ orders to Germany
Safely Pay with iDeal, Paypal, Creditcard, Bancontact / Mister Cash and many more.

Heatsupply punten uitdelen stopt per 1 juli

Heatsupply punten uitdelen stopt per 1 juli
1 juli 2022 Stan - Heatsupply
In Weetjes
zo breng je hete saus aan op je chicken wings

Zoals we allemaal merken hebben we overal ter wereld te maken met torenhoge inflatie, waardoor zo’n beetje alles veel duurder wordt. Dat merken wij ook en zeker aangezien we veel producten importeren uit Amerika zijn de hot sauces een stuk duurder geworden om in te kopen. Dat heeft naast de inflatie ook te maken met het feit dat de Euro sterk in waarde is gedaald ten opzichte van de Dollar, met name door de oorlog in Oekraïne. Door deze ontwikkelingen zouden we de prijzen voor de flesjes hot sauce flink moeten verhogen, maar dat willen we zoveel mogelijk voorkomen. Toch moeten we wel ergens in gaan besparen en daarom hebben we besloten om vanaf 1 juli geen Heatsupply punten meer toe te kennen. 

Wat gebeurt er met mijn huidige punten?

Dikke kans dat je nog wel wat punten op je account hebt staan, dus we snappen dat je jezelf nu afvraagt wat er met die punten gebeurt. Geen zorgen, want de punten die je nog op je account hebt staan kun je nog gebruiken totdat ze op zijn. Je kunt met je verzamelde punten dus nog wel gewoon korting scoren, maar je krijgt geen nieuwe meer bij toekomstige bestellingen.

We begrijpen dat je dit als trouwe Heatsupply klant jammer vindt, maar zoals gezegd nemen we deze beslissing om te voorkomen dat we heel hard moeten stijgen in de hot sauce prijzen. We hopen dat jullie deze beslissing begrijpen. Het belangrijkste is en blijft voor ons in ieder geval het unieke assortiment aan hot sauces dat we aanbieden, want dat is natuurlijk dé reden dat je bij Heatsupply bent uitgekomen én terugkomt. We blijven daarom in de hele wereld rondkijken voor de beste en meest unieke hot sauces en we doen niks liever dan het delen van deze hot sauces met de fans in Nederland en de rest van Europa.

Groetjes Team Heatsupply

Comment (1)

  1. ookmichiel 1 maand geleden

    Jammer maar begrijpelijk – fijn dat de bestaande punten iig nog wel geldig blijven! Hoop dat jullie toch nog iets van een nieuwe spaaractie kunnen opzetten 🙂

    Keep it up!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*