Heatsupply punten uitdelen stopt per 1 juli

zo breng je hete saus aan op je chicken wings

Zoals we allemaal merken hebben we overal ter wereld te maken met torenhoge inflatie, waardoor zo’n beetje alles veel duurder wordt. Dat merken wij ook en zeker aangezien we veel producten importeren uit Amerika zijn de hot sauces een stuk duurder geworden om in te kopen. Dat heeft naast de inflatie ook te maken met het feit dat de Euro sterk in waarde is gedaald ten opzichte van de Dollar, met name door de oorlog in Oekraïne. Door deze ontwikkelingen zouden we de prijzen voor de flesjes hot sauce flink moeten verhogen, maar dat willen we zoveel mogelijk voorkomen. Toch moeten we wel ergens in gaan besparen en daarom hebben we besloten om vanaf 1 juli geen Heatsupply punten meer toe te kennen. 

Wat gebeurt er met mijn huidige punten?

Dikke kans dat je nog wel wat punten op je account hebt staan, dus we snappen dat je jezelf nu afvraagt wat er met die punten gebeurt. We hebben de klanten op de hoogte gesteld van het stoppen met het uitdelen van de punten halverwege 2022 en die punten konden nog opgemaakt worden tot en met januari 2024. Punten zijn inmiddels dus niet meer te gebruiken.

We begrijpen dat je dit als trouwe Heatsupply klant jammer vindt, maar zoals gezegd nemen we deze beslissing om te voorkomen dat we heel hard moeten stijgen in de hot sauce prijzen. We hopen dat jullie deze beslissing begrijpen. Het belangrijkste is en blijft voor ons in ieder geval het unieke assortiment aan hot sauces dat we aanbieden, want dat is natuurlijk dé reden dat je bij Heatsupply bent uitgekomen én terugkomt. We blijven daarom in de hele wereld rondkijken voor de beste en meest unieke hot sauces en we doen niks liever dan het delen van deze hot sauces met de fans in Nederland en de rest van Europa.

Groetjes Team Heatsupply

Eén reactie op “Heatsupply punten uitdelen stopt per 1 juli”

  1. ookmichiel schreef:

    Jammer maar begrijpelijk – fijn dat de bestaande punten iig nog wel geldig blijven! Hoop dat jullie toch nog iets van een nieuwe spaaractie kunnen opzetten 🙂

    Keep it up!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

payment payment payment
Algemene voorwaarden Privacy verklaring Created by wedentify