Heatsupply 2020 in cijfers: top 10 hot sauces, landen & meer!

Wat een jaar was 2020 toch. Een bizar jaar voor iedereen met vooral heel veel downs, maar een mooie up is toch wel dat jullie meer hot sauce hebben gegeten (of gedronken) dan ooit tevoren. We willen jullie dan ook bedanken voor jullie support! Nu 2021 onderweg is hopen we natuurlijk allemaal op een beter jaar dan het vorige, maar eerst willen we nog even terugblikken. Dit was Heatsupply in 2020!

Top 10 hot sauces 2020

Vergeet de Top 2000, dit is vanaf nu de belangrijkste lijst van het jaar! Het behoeft verder weinig uitleg. Gewoon de top 10 best verkochte hot sauces van 2020.

 1. Secret Aardvark Habanero Hot Sauce
 2. Heartbeat Pineapple Habanero Hot Sauce
 3. Da Bomb Beyond Insanity Hot Sauce
 4. Dirty Dick’s Hot Sauce with a Tropical Twist
 5. Bravado Black Garlic & Carolina Reaper Hot Sauce
 6. Queen Majesty Scotch Bonnet & Ginger Hot Sauce
 7. Tapatío Hot Sauce
 8. Queen Majesty Red Habanero & Black Coffee Hot Sauce
 9. Hellfire Fiery Fool Hot Sauce
 10. Raijmakers Heetmakers Heat Enhancer Hot Sauce

Meest verkochte hot sauce per hitte categorie

Aantal nieuwe producten

Hier bij Heatsupply vinden we het aanbod ongetwijfeld één van de belangrijkste dingen en daar hoort constante vernieuwing van het aanbod zeker bij. Daarom zijn we altijd op zoek naar de beste (nieuwe) hot sauces en dat is terug te zien in het aantal nieuwe producten dat we op Heatsupply geïntroduceerd hebben in 2020: 87, waarvan 65 hot sauces! Dat is gemiddeld dus meer dan één nieuwe hot sauce per week.

Populairste non-hot sauce product

Het zijn niet alleen hot sauces die we verkopen, maar ook andere pittige producten, zoals kruiden en snacks. Het populairste non-hot sauce product van 2020 was de Hot-Headz Habanero Inferno Chips!

Top 10 hot sauce landen

In 2020 hebben we naar maar liefst 38 verschillende landen hot sauce verstuurd. Van Europa tot Amerika en zelfs naar Azië, maar wat zijn de landen waar we de meeste hot sauce naartoe verstuurd hebben? Dit is de top 10.

 1. Nederland
 2. België
 3. Duitsland
 4. Denemarken
 5. Finland
 6. Oostenrijk
 7. Verenigd Koninkrijk
 8. Spanje
 9. Zweden
 10. Ierland

Best bekeken video

Via onze socials hebben we in 2020 geprobeerd om jullie te inspireren met hot sauce gerechten en allerlei andere video’s, maar er kan maar één best bekeken video zijn en dat is de Homemade Spicy Mac & Cheese!

Best gelezen blog

We zien het ook wel een beetje als onze taak om jullie te informeren over hot sauce, de makers van jullie favoriete hot sauces, pepers en allerlei andere dingen die in de wondere wereld van hot sauce spelen. Dit posten we dan in een blog op onze website & socials, maar wat was de best gelezen blog van 2020? Dat was de blog over de ‘nieuwe heetste peper ter wereld’: Maak kennis met de Apollo peper: ‘s werelds nieuwe heetste peper!?

Meest gestreamde artiesten op kantoor

Heel leuk en aardig al dat hot sauce geweld, maar zijn we dan echt alleen maar bezig met dat hete spul? Nou, eigenlijk wel. Ondertussen staat er op kantoor of tijdens het inpakken van orders wel zo goed als altijd muziek op via de radio of Spotify. Dit waren onze top artiesten van 2020.

Stan

 1. Kendrick Lamar
 2. Madlib
 3. Freddie Gibbs
 4. Gorillaz
 5. MF DOOM (R.I.P.)

Freek

 1. Drake
 2. Khalid
 3. Post Malone
 4. Travis Scott
 5. Jack Harlow

En dat was wel zo’n beetje Heatsupply 2020 in cijfers. We willen jullie nogmaals bedanken voor de support en laten we allemaal ons best gaan doen om in 2021 nóg meer hot sauce te gaan eten! Volg ons ook even op Instagram, Facebook en YouTube zodat je in 2021 niks mist van ons.

Eén reactie op “Heatsupply 2020 in cijfers: top 10 hot sauces, landen & meer!”

 1. Rene' Bosman schreef:

  Ik heb een fles Hot heads lethal hot chili gekocht, zogezegd 800k tot 2mio scoville., nou teleurstellend. Ik lepel het gewoon puur naar binnen. Zal toeval zijn zeker?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

payment payment payment
Algemene voorwaarden Privacy verklaring Created by wedentify