Dit waren de 3 hete sauzen in ons hot sauce abonnement van mei

Het eind van een oneven maand betekent onder hot sauce liefhebbers eigenlijk maar één ding: de nieuwe Need For Heat subscription box wordt weer verstuurd. Eind mei was het dus ook weer zover en we stonden behoorlijk versteld van het aantal nieuwe fans die zich hebben aangemeld voor het heetste abonnement van Nederland, en misschien wel Europa. De abonnees weten als het goed is al wat er in de box van mei zat, maar we willen het ook met de rest van onze volgers delen. Dan weet je wat je mist, want ook deze keer was het weer heerlijk én gevarieerd.

Tia Lupita Original

We beginnen met de saus die al op de webshop verkrijgbaar was, maar deze keer was die saus ook bijna gloednieuw. De Tia Lupita Original hot sauce was namelijk nog maar een paar weken verkrijgbaar bij ons (en nergens anders in Europa). Het is een echte classic in California, met name in San Fransico. Het hoofdingrediënt is de rode Jalapeño en dat wordt gecombineerd met knoflook, oregano en komijn voor een heerlijke hartige smaak die zo goed als overal bij past.

Tom’s Scotch Bonnet Sauce

Uit het regenachtige en vaak koude Schotland komt een verrassend fruitige hot sauce. Mango’s zijn misschien niet het eerste waar je aan denkt bij Schotland, maar het is toch wel degelijk het hoofdingrediënten in deze verrassende saus. De mango is dan ook overduidelijk aanwezig in de geur & smaak, maar ook de limoensap en gember proef je. De Scotch Bonnet zorgt voor een heerlijk pittig randje, zonder te overheersen. Dat het flesje er ook heel tof uitziet is een mooie extra.

Cry Baby Craig’s 

All the way from Minnesota, USA komt deze bijzondere & heerlijke hete saus. Cry Baby Craig’s hot sauce met knoflook & Habanero is geen normale Habanero saus. De Habanero’s in deze hete saus worden eerst “gepickled” en de saus krijgt hierdoor een unieke en heerlijk verfijnde smaak. De knoflook is ook goed aanwezig, dus deze hot sauce smaakt heerlijke bij pastagerechten, pizza en alles wat een beetje knoflook en pit mag gebruiken.

Mocht je nu toch een beetje balen dat je de mei box niet hebt ontvangen, dan kun je natuurlijk de sauzen bestellen, maar je kunt je ook inschrijven voor de volgende box. Inschrijven voor de Need For Heat subscription box kan hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

payment payment payment
Algemene voorwaarden Privacy verklaring Created by wedentify