Dit waren de 3 hete sauzen in ons hot sauce abonnement van maart

Middenin de gekte van de corona-crisis was het eind maart ‘gewoon’ weer tijd voor ons om de nieuwe ‘Need For Heat’ box naar onze abonnees te sturen. Ondanks de zware tijden waren het er weer flink meer dan eind januari, dus blijkbaar hebben velen hot sauce hoog op het lijstje staan van prioriteiten in deze donkere dagen. De abonnees weten inmiddels natuurlijk al wat ze gekregen hebben, maar we willen de inhoud van ons hot sauce abonnement toch ook delen met de rest. Dan weet je in ieder geval wat je mist.

Hot Sauce Abonnement: Need For Heat maart box

Eerst nog even een kleine uitleg over ons hot sauce abonnement voor degene die er nog niet bekend mee is: elke 2 maanden sturen we een box met 3 sauzen naar de abonnees. Twee van die drie sauzen zijn gegarandeerd nieuw en zijn op het moment van versturen nog niet op de webshop verkrijgbaar. De derde saus is er eentje die wel al op de webshop stond. In totaal zit er voor minimaal €25 aan sauzen in, terwijl je maar €22,50 per twee maanden betaalt. Ideaal toch? Meer info over het Need For Heat hot sauce abonnement vind je hier.

Dirty Dick’s Hot Sauce with a Tropical Twist

We beginnen met de hete saus die al langer op de webshop te vinden is en onderdeel was van de laatste box. Het is een bestseller sinds we ‘m verkopen en dat is om meerdere redenen niet zo gek. Deze iconische Dirty Dick’s Hot Sauce is namelijk onze standaard tip als klanten op zoek zijn naar een hot sauce die zowel fruitig, zoet als pittig is. Het fruitige en zoete krijgt de saus door ingrediënten als mango’s, ananas en bananen, terwijl de pit van verse Habanero’s komt. Als kers op de taart is dit ook een saus die bekend is van Hot Ones. Dirty Dick’s Hot Sauce is hier te bestellen.

Maison Martin Mistral Hot Sauce

We proberen altijd een zeer gevarieerde box samen te stellen, zowel op het gebied van smaak als pit, maar zeker ook qua afkomst. Deze hete saus komt uit Frankrijk en dat is een primeur voor ons. Het is een verfijnde, vrij milde hete saus met subtiele smaken van geroosterde knoflook, rozemarijn, tijm en oregano. Allemaal ingrediënten die uit het zuid-westen van Frankrijk komen en die deze saus perfect maken om te combineren met pizza en pasta.

Born to Hula Ghost of Ancho Hot Sauce

We eindigen met de stevigste hot sauce van de drie en dat is de Ghost of Ancho van het Amerikaanse Born to Hula. Deze saus stond al langer op ons lijstje vanwege het grote aantal geweldige beoordelingen online én de meerdere awards die deze hot sauce heeft gewonnen. Het is een heerlijke hartige en rokerige hot sauce die gemaakt is van rode & oranje Habanero’s, Ancho Chili’s én Ghost Pepper. Een flinke kick is dus aanwezig en die blijft ook even hangen, maar qua smaak is het net zo’n intense ervaring. De paprika, knoflook, ui en het gerookte chilipoeder maken dit een smaakbom die heerlijk is op vlees. We durven zelfs te voorspellen dat dit één van dé hot sauces van je barbecueseizoen wordt.

Mocht je nu toch een beetje balen dat je deze maart box niet hebt ontvangen, dan kun je natuurlijk de sauzen bestellen, maar je kunt je ook inschrijven voor de volgende box. Inschrijven voor de Need For Heat subscription box kan hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

payment payment payment
Algemene voorwaarden Privacy verklaring Created by wedentify