Chef Erik eet de ‘pittigste pizza ter wereld’ met Hellfire Doomed

Als je graag pizza’s maakt of eet én regelmatig op social media zit, dan is de kans groot dat je Chef Erik wel eens bent tegengekomen. Op het moment van schrijven gaat hij op YouTube richting de 200.000 abonnees en heeft hij op TikTok al bijna 400.000 volgers. Die following heeft hij vergaard leuke, leerzame en ludieke video’s over het maken & eten van pizza’s. Pas maakte hij nog een video waarin hij de ‘pittigste pizza ter wereld’ maakte én zelf op at.

De pittigste pizza ter wereld

Hoe wordt iets de pittigste pizza ter wereld? Door er een gigantisch hete hot sauce bij te gebruiken natuurlijk en dan zit je met Hellfire Doomed wel gebakken hoor. Die scoort namelijk 2,7 miljoen SHU op de Scoville schaal, mede dankzij het gebruik van een natuurlijk chili extract dat zelfs 6,6 miljoen Scoville Heat Units bevat. Gekkenhuis dus en dat gooit Chef Erik gewoon eventjes door de tomatensaus die op z’n pizza belandt. Verder worden daar nog wat pepertjes, mozzarella en pepperoni aan toegevoegd, want het moet ook wel een beetje lekker blijven. Check hieronder het resultaat!

Mocht dit toch wat te ver gaan voor je, dan hebben we ook gewoon hele lekkere hot sauces voor bij de pizza die een stuk minder heet zijn. We hebben zelfs een speciaal ‘pizza & pasta hot sauce proefpakket’ gemaakt met 3 heerlijke hot sauces. Die check & bestel je hier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

payment payment payment
Algemene voorwaarden Privacy verklaring Created by wedentify