Birria Taco’s met Tia Lupita Hot Sauce bij EtenMetNick

Als er één gerecht is dat de laatste maanden veel op het internet verschijnt dan is dat wel Birria Taco’s. Het was dus ook een kwestie van tijd voordat Nederlands beste en meest geliefde YouTube chef Nick Toet er een video van ging maken. De tijd is eindelijk aangebroken! Birria Taco’s op EtenMetNick x Heatsupply stijl dus, of Mexicaans Stoofvlees Taco’s zoals Nick ze ook wel noemt. De hot sauce die dit gerecht naar een nóg hoger niveau gaat tillen? Tia Lupita Hot Sauce. Deze hot sauce is overigens niet meer verkrijgbaar, maar onze O.G. hot sauce is een perfect alternatief qua pittigheid en smaakprofiel.

Birria Taco’s met Tia Lupita Hot Sauce bij EtenMetNick

We gaan je hier niet helemaal uitleggen wat Birria Taco’s nou echt Birria Taco’s maken, want dat laten we lekker aan Nick over. Het enige wat we alvast verklappen is dat het de beste taco’s ooit zijn, dus gewoon weer die hele aflevering kijken en je zieltje daarna helemaal gelukkig maken door het gerecht na te maken én te nuttigen. Met hatsas natuurlijk. Lekker man!

Hier krijg je toch gruwelijk veel zin in taco’s van? Mocht je nu denken: ziet er fucking lekker uit, maar waar haal ik alle benodigdheden om ze te maken? Nou, gewoon bij ons natuurlijk. Hier kun je namelijk het Birria Taco Pack kopen waarmee je alle benodigde pepers en de beste maïstortillas in huis haalt voor 10 heerlijke Birria Taco’s. In dit pakket zitten 10 topkwaliteit maïstortilla’s, 5 grote Ancho pepers, 5 grote guajillo pepers en 2 kleine, pittige Arbol pepers. Het enige wat je nog in huis hoeft te halen is rundvlees en een paar andere ingrediënten.

Hier vind je alle hot sauces die gebruikt zijn door EtenMetNick.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

payment payment payment
Algemene voorwaarden Privacy verklaring Created by wedentify