Spicy Garnalen Taco’s met Rode Koolsalade

foto van taco met pittige garnalen

Nu de lente los is en de temperaturen weer beginnen te stijgen zijn we op zoek gaan naar wat minder zware kost voor bij onze hot sauce. Ons 6e Hot Sauce Recipe is dan ook perfect voor de lente/zomer, maar stiekem kun je deze Spicy Garnalen Taco’s met rode koolsalade gewoon het hele jaar door eten. Vamos!

Hieronder vind je de instructievideo van de Spicy Garnalen Taco’s. Wil je alles rustig nalezen, check dan de ingrediëntenlijst en instructies onder de video, inclusief alle gebruikte hot sauces.

Ingrediënten (voor ca. 3 personen)

 • Grote Garnalen, 500 gram
 • Zachte Taco’s of Gordita Wraps
 • Tubby Tom’s Bam Bam kruidenmix
 • Olijfolie
 • Rode Kool, een halve, dun gesneden
 • Zure Room
 • Avocado
 • Zeezout
 • Hellfire Devil’s Gold hot sauce
 • Born to Hula Ghost of Ancho hot sauce

Bereiding Pittige Garnalen Taco’s

 1. Neem een kom en doe hier 125ml zure room in. Gooi hier (naar smaak) wat fruitige hot sauce in. Wij gebruikten de Hellfire Devil’s Gold hot sauce.
 2. Snijdt de rode kool in dunne slierten en gooi dit bij het zure room & hot sauce mengsel. Doe er een snufje zout bij en roer alles goed door elkaar. Zet de kom nu aan de kant.
 3. Neem de garnalen en spoel ze schoon onder de kraan. Droog ze vervolgens met wat keukenpapier.
 4. Gooi 3 eetlepels  Tubby Tom’s Bam Bam kruidenmix bij de garnalen en roer goed door. Nu kunnen de garnalen kort marineren.
 5. Neem een bakplaat of ondiepe (grill)pan. Warm hier een eetlepeltje olijfolie op en bak de garnalen in vijf minuten (halverwege omdraaien) op medium tot hoge temperatuur gaar.
 6. Intussen neem je de zachte taco’s en verwarm je deze kort op dezelfde bakplaat of pan als de garnalen. Laat de taco’s niet te lang liggen.
 7. Snijdt een avocado in schijven en leg 1 a 2 schijven avocado op een warme taco. Prak de avocado fijn.
 8. Zodra de garnalen mooie gegrild en gaar zijn neem je van de bakplaat en leg je er 2 a 3 op de taco met avocado. Top de boel nu af met de pittige rode koolsalade en wat smoky hot sauce. Wij gebruikten de nieuwe Born to Hula Ghost of Ancho hot sauce.
 9. Geniet! Oh en nog iets …

Als je wilt dat wij de komende tijd nog veel meer hot sauce recepten maken, show dat je support door op ons Youtube-kanaal te abonneren. Zo weten we dat je de recepten waardeert! Thanks alvast.

Wil je direct meer recepten checken? Bekijk al onze recepten met hot sauce dan hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

payment payment payment
Algemene voorwaarden Privacy verklaring Created by wedentify