Raijmakers Heetmakers Heat Enhancer verkozen tot beste hete saus van Nederland 2024

Het is officieel: de Heat Enhancer hot sauce van Raijmakers Heetmakers is door een onafhankelijk panel op het Dutch Chili Fest verkozen tot de beste hete saus van Nederland 2024. Het panel heeft dit na een blinde test van ruim 70 sauzen besloten. De saus behoort al jarenlang tot onze best verkochte hot sauces op Heatsupply, dus helemaal verbaasd zijn we niet.

Wat maakt de Heat Enhancer zo populair?

De Heat Enhancer doet precies wat de naam belooft: hij zorgt voor een heerlijke warmte die je gerechten naar een hoger niveau tilt. Deze saus is gemaakt van verse Habanero’s en een flinke dosis Chipotle, wat zorgt voor een pittige kick. Er zit wel een behoorlijke dosis bruine suiker in deze saus, dus dat maakt hem wel behoorlijk zoet. Daar moet je een beetje van houden, maar deze saus heeft zeker ook diepte. De bourbon whiskey en smoky chipotle die aan de saus is toegevoegd, geeft een unieke smaak die echt perfect past bij vlees en barbecuegerechten zoals ribs, steaks en wings.

Ben je benieuwd naar deze prijswinnende saus? Probeer het zelf en ontdek waarom de Heat Enhancer van Raijmakers Heetmakers de beste hete saus van Nederland is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

payment payment payment
Algemene voorwaarden Privacy verklaring Created by wedentify