Heatsupply’s heetste van 2022: jullie favoriete hot sauces & meer!

heatsupply wrapped populairste hot sauces 2022

Sinterklaas is het land uit, kerst is in aantocht en het aftellen naar 2023 kan al bijna beginnen. Voordat het zover is blikken we terug op 2022 en dat doen we aan de hand van een paar pittige lijstjes, want lijstjes horen net zo goed bij het eind van het jaar als Sinterklaas & kerst. Wat waren de populairste hot sauces op Heatsupply? Welke landen zijn het allerheetst? Hoeveel nieuwe producten hebben we toegevoegd? Deze vragen, en meer, zullen allemaal beantwoord worden. Ben je er klaar voor?!

Top 5 hot sauces van 2022

We beginnen natuurlijk met de belangrijkste lijst van het jaar (sorry Top 2000): de 5 populairste hot sauces van 2022. Met een steeds verder uitgebreid assortiment wordt een plekje in deze top vijf alleen maar prestigieuzer en dit zijn de hete sauzen die jullie het meest besteld hebben.

 1. Secret Aardvark Habanero Hot Sauce
 2. Dirty Dick’s Hot Sauce
 3. Heartbeat Pineapple Habanero Hot Sauce
 4. Raijmakers Heetmakers Heat Enhancer Hot Sauce
 5. Bravado Black Garlic & Carolina Reaper Hot Sauce

 

Om deze toppers nog eventjes extra in het zonnetje te zetten hebben we ze samengevoegd in een lekker voordelig top 5 bestseller pakket. Speciaal voor degenen die alleen maar het allerbeste willen óf het als cadeau willen geven.

Meest verkochte hot sauce per hitte categorie

Wij vinden het ook interessant om te kijken naar de beste saus per hitte categorie. Voordat we dat doen, eerst even de meest populaire hitte categorie: heet, oftewel level 3 van de 5. Netjes hoor, want dat is toch al lekker pittig. Hieronder kun je de populairste hot sauce per categorie checken.

 1. Mild: Raijmakers Heetmakers Immune Booster Hot Sauce
 2. Medium heet: Heartbeat Pineapple Habanero Hot Sauce
 3. Heet: Secret Aardvark Habanero Hot Sauce
 4. Heel heet: Bravado Black Garlic & Carolina Reaper Hot Sauce
 5. Extreem heet: Da Bomb Beyond Insanity Hot Sauce

De 10 heetste landen

We sturen hot sauces de hele wereld over, maar wat waren de meest populaire bestemmingen van onze pakketjes in 2022? Dit is de top 10.

 1. Nederland
 2. België
 3. Duitsland
 4. Frankrijk
 5. Oostenrijk
 6. Ierland
 7. Denemarken
 8. Portugal
 9. Spanje
 10. Roemenië

Heel veel nieuwe producten

Het is onze missie om iedereen bekend te laten worden met hot sauce. En dan bedoelen we ook echt iedereen, want we zijn ervan overtuigd dat wij voor iedereen een passende saus hebben. Daarom zijn we altijd op zoek naar de beste, lekkerste en meest spannende hot sauces om toe te voegen aan ons toch al gigantische assortiment. Dat gaat van mild tot extreem heet, leuke nieuwe pakketten en andere producten als gedroogde pepers. In totaal hebben we dit jaar 85 nieuwe producten toegevoegd, waaronder onze eerste eigen hot sauce: The O.G. Hot Sauce by Heatsupply! We kunnen ook alvast beloven dat er in 2023 nog veel meer mooie nieuwe sauzen aan het assortiment toegevoegd gaan worden.

Populairste non-hot sauce product

Hot sauce is zoals je waarschijnlijk al weet niet het enige dat we verkopen. Op heatsupply.nl vind je namelijk ook allerlei andere pittige producten, zoals gedroogde pepers, snacks én de heetste chip van Europa: de Hot Chip Challenge. Laat dat nou ook nog eens het populairste non-hot sauce product van 2022 zijn. Héél veel mensen hebben zich aan deze leipe chip gewaagd en hopelijk hebben jullie het allemaal overleefd, want we zien jullie volgend jaar graag terug voor een nog heter én lekkerder jaar. Tot in 2023!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

payment payment payment
Algemene voorwaarden Privacy verklaring Created by wedentify