Heatsupply introduceert eigen “Hot Sauce Show” op Youtube

hot sauce show youtube

“It’s a show with hot questions and even hotter wings.” Oh nee, dat is die andere hot sauce show op Youtube. Wij van Heatsupply zijn natuurlijk ook helemaal gek van hot sauce en vonden het daarom tijd voor een wat meer inhoudelijk show over het lekkerste spul op aarde. We speelden al een tijdje met het idee om een informatieve en vermakelijke show te maken waarin ook vooral jullie input en content een belangrijk rol speelt. Resultaat is onze eigen Heatsupply Hot Sauce Show.

Heatsupply’s Hot Sauce Show

Onlangs hebben we de eerste aflevering van onze show op Youtube gedropt. Hieronder vind je de onderwerpen, welke bij elke maandelijkse show zullen terugkeren:

  • Staff Picks: Wat zijn de favoriete hot sauces van Stan en Freek (Team Heatsupply) van dit moment?
  • Spicy Statements: We bespreken de uitkomsten van alle Spicy Statements (elke vrijdag op Facebook) zoals “Should Da Bomb be replaced in the Hot Ones line-up?
  • Random Hot Questions: We laten de meest opmerkelijke antwoorden op alle Random Hot Questions (elke maandag op Instagram) van de maand zien
  • TAGS: We bespreken de beste Instagram-content waarin wij door jou als klant getagd zijn.

Benieuwd naar de eerste aflevering. Hieronder kun je hem checken. Vergeet niet het dumpje omhoog te doen en abonneer op ons kanaal voor de unieke hot sauce recepten en de maandelijkse Hot Sauce Show.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

payment payment payment
Algemene voorwaarden Privacy verklaring Created by wedentify