Dit zijn de 5 best bekeken Hot Ones afleveringen tot nu toe

Hey what’s going on everybody? For FirstWeFeast I’m Sean Evans and you’re watching Hot Ones, it’s the show with hot questions and even hotter wings. Heb jij deze intro net als wij de laatste weken gemist? Gelukkig begint het nieuwe seizoen van Hot Ones deze week weer en het is alweer seizoen nummer 10! Deze donderdag zal aflevering nummer 163 online komen, maar voordat het zover is kijken we even terug naar de 5 best bekeken Hot Ones afleveringen (op het moment van schrijven).

5. Terry Crews – 17 miljoen

Nét boven Key & Peele en Shaq (we verwachten dat Shaq uiteindelijk meer views zal krijgen) staat Terry Crews, die werkelijk helemaal stuk gaat. Hij mag dan wel gruwelijk breed en ijzersterk zijn, maar de spicy wings zorgen ervoor dat ‘ie het extreem zwaar heeft.

4. Post Malone – 21 miljoen

De rapper/singer songwriter (en inmiddels één van de meest populaire artiesten ter wereld) uit Texas schoof in het tweede seizoen aan bij Sean Evans en maakte indruk door de wings te verslaan met swag én humor. Wat ons betreft nog steeds één van de tofste afleveringen en dat is te zien aan de view count.

3. Kevin Hart – 22 miljoen

Volgens Sean Evans misschien wel de belangrijkste aflevering in de geschiedenis van Hot Ones. Toen de aflevering gelanceerd werd was het zo’n beetje de eerste echte A-list celebrity die ook nog eens op zijn piek was op dat moment. Lange tijd was dit dan ook verreweg de best bekeken aflevering en het heeft gegarandeerd veel nieuwe kijkers getrokken. Plus het is gewoon een hilarische aflevering.

2. Billie Eilish – 26 miljoen

Dat dit hét jaar is van Billie Eilish blijkt ook wel uit deze notering. Haar debuutalbum ging als een malle en een half jaartje geleden schoof ze onder andere om dat te promoten aan bij Sean Evans. Hectiek, humor en een 17-jarige wereldster die helemaal stuk gaat door de hot wings blijkt een succesformule te zijn: 26 miljoen (!) views.

1. Gordon Ramsay – 43 miljoen

Hoe kon het ook anders? Natuurlijk staat Gordon Ramsay op nummer 1. Hij was tot zijn komst standaard de meest gevraagde/gewenste Hot Ones gast en toen het eenmaal zover was (aflevering 1 van seizoen 8) werden de verwachtingen overtroffen. De altijd scheldende tv chef schold nog meer dan ooit en had het verrassend moeilijk met de wings. Een welverdiende nummer 1 die waarschijnlijk nooit van zijn troon gestoten zal worden.

En, zit jouw favoriete Hot Ones aflevering hier tussen? Mocht je de show ooit na willen doen of gewoon zoveel mogelijk sauzen uit de show in je koelkast hebben staan, dan kun je hier ons assortiment Hot Ones sauzen vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

payment payment payment
Algemene voorwaarden Privacy verklaring Created by wedentify