Dit was de allereerste Hot Ones aflevering ooit

Afgelopen week kwam er een einde aan alweer het negende seizoen van de YouTube hitserie Hot Ones, waarin ‘Stone Cold’ Steve Austin het opnam tegen de wings of death. Altijd jammer als er weer een seizoen afgelopen is, want dat betekent een aantal weken zonder nieuwe afleveringen. Toch kunnen wij ons nog altijd vermaken met de oudere afleveringen, al gingen de interviews toen behoorlijk anders dan dat ze nu gaan. Zeker als je het vergelijkt met de oudste aflevering van allemaal.

De eerste Hot Ones aflevering

Op 12 maart 2015 kwam de eerste Hot Ones aflevering op YouTube met Tony Yayo als gast en natuurlijk Sean Evans als host. De host is wel zo’n beetje het enige wat nu nog hetzelfde is. De eerste video is ruim 5 minuten, terwijl de nieuwste afleveringen minimaal 20 tot 30 minuten duren, de hete sauzen staan niet op tafel, geen melk en de spelregels zijn anders. Hoewel we de ‘nieuwe’ opzet veel beter vinden is het wel leuk en interessant om te zien hoe het allemaal begon.

Eén van de beste toevoegingen ten opzichte van de eerste aflevering is natuurlijk dat de hete sauzen gewoon op tafel staan, zodat je ook kunt zien welke hot sauce ze eten. Veel van de hot sauces die ze bij Hot Ones hebben gebruikt verkopen wij ook gewoon trouwens. Hier vind je het overzicht van alle Hot Ones sauzen die we verkopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

payment payment payment
Algemene voorwaarden Privacy verklaring Created by wedentify