Deze man heeft de grootste hot sauce collectie ter wereld

Dat wij van hot sauce houden mag wel duidelijk zijn. Niet voor niets zijn we deze webshop begonnen en bieden we inmiddels zo’n 100 verschillende hete sauzen aan via Heatsupply. Hopelijk heb jij er een aantal in je koelkast staan. Misschien heb je zelfs wel een koelkastje vol staan. Toch valt dat in het niets bij de man met de grootste hot sauce collectie ter wereld.

Grootste hot sauce collectie ter wereld

Het zal je waarschijnlijk niet verbazen dat het om een Amerikaan gaat. Vic Clinco uit Phoenix om precies te zijn. Al vroeg had hij een liefde voor pittig eten en het verzamelen begon zo’n 22 jaar geleden. Eén van zijn grote inspiraties was The Great Hot Sauce Book. Elke saus uit dat boek moest hij hebben en vanaf toen is het hard gegaan. Inmiddels bestaat zijn collectie uit ongeveer 9.000 verschillende hot sauces! Hij moest zelfs naar een groter huis verhuizen omdat zijn collectie te groot werd en dus had hij extra ruimte nodig.

Zoals je hierboven ziet staat zijn hele huis vol met hot sauce, van vloer tot plafond. Een gevalletje ‘Help, mijn man heeft een hobby’ zou je denken, maar zijn vrouw schijnt juist mee te helpen aan het uitbreiden van de collectie. Ieder zo zijn ding zouden we zeggen. Hot sauce is dan natuurlijk wel een prachtig ding!

Vic Clinco is trouwens ook op Instagram te vinden onder de naam Pepperboy143. Hij heeft een indrukwekkend aantal van ruim 10 duizend volgers en als je een beetje hot sauce fan bent raden we je aan deze pagina te volgen. Mocht je nu denken: ‘mijn collectie kan ook wel wat uitbreiding gebruiken’, dan ben je op de perfecte plek. Hier vind je al onze heerlijke hot sauces.

Bron: Phoenix New Times

Eén reactie op “Deze man heeft de grootste hot sauce collectie ter wereld”

  1. Hotsauce schreef:

    En 99% procent heeft ie niet geproefd. Is typisch bralgedrag. Amerikaans opschepgedoe. Hij heeft 10k ongeopende flessen. Nonsense.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

payment payment payment
Algemene voorwaarden Privacy verklaring Created by wedentify