Order €50 OR MORE and get FREE SHIPPING to The Netherlands, Belgium & Germany
Order for €50 OR MORE and get FREE SHIPPING to The Netherlands, Germany & Belgium
Safely Pay with iDeal, Paypal, Creditcard, Bancontact / Mister Cash and many more.

Je hele leven lang gratis Cholula? Zet dan een Cholula tattoo

Je hele leven lang gratis Cholula? Zet dan een Cholula tattoo
8 januari 2020 Stan - Heatsupply
In Weetjes

Dat hot sauce fans behoorlijk fanatiek kunnen zijn weten wij als geen ander, maar een tattoo van hot sauce op je lichaam laten zetten is wel heel extreem.  En toch is dat wat Cholula aan hun fans vraagt. Er staat wel iets tegenover waardoor het opeens niet zo gek klinkt: je leven lang gratis Cholula.

Levenslang gratis Cholula

In samenwerking met celebrity chef Aarón Sánchez en tattoo studio Daredevil Tattoo in New York City heeft het hot sauce merk uit Connecticut een campagne bedacht waar ze hun fans een gratis tattoo aanbieden, maar die moet dan wel Cholula gerelateerd zijn (zie de opties hieronder). Zo worden die fans ook nog eens lopende billboards. Het gratis laten zetten van die Cholula tattoo kan op de Amerikaanse National Hot Sauce Day (22 januari). Helaas moet je daarvoor wel naar de Daredevil Tattoo shop in New York..

Dat het gratis laten zetten van de tattoo in New York gebeurt wil echter niet zeggen dat je geen kans maakt op een leven lang gratis Cholula. Via een contest op de Cholula Instagram kun je namelijk een trip naar New York City winnen en alsnog de tattoo laten zetten waarmee je kans maakt op een leven lang gratis Cholula. En dat is toch wel de moeite waard of niet dan?

Mocht je toch liever geen Cholula tattoo laten zetten en het heerlijke spul gewoon willen bestellen dan kan dat natuurlijk bij ons. Hier kun je de Cholula Original hot sauce bestellen.

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*