5 redenen waarom mensen die van pittig eten houden leuker zijn

Hou jij van pittig eten? Dan wist je al lang dat jij tot de leukste mensen op aarde behoorde. Vind je spicy stuff juist niks? Dan kun je maar beter zorgen dat je het lekker gaat vinden of veel met hot sauce addicts optrekt. Zo word je leven een stuk leuker. En wel om de volgende 5 redenen.

Durf – Pittig eten is alleen weggelegd voor mensen die niet bang zijn voor een beetje pijn. Ze doen dingen die andere niet durven. En tja, dat is typerend voor de leukste mensen.

Gaan altijd voor meer – Waarom zou je gewone saus eten als je er een extra dimensie aan kan geven? Hot sauce verslaafden zijn altijd op zoek naar meer en beter. In het dagelijks leven zie je dat ook terug.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Pretty familiair, right? 😅 #hotsaucelover

Een bericht gedeeld door Heatsupply (@heatsupply.nl) op

Gezonder – In pepers, en dus ook hete sauzen, zit capsaïcine. Dit heeft veel gezondheidsvoordelen. Het bestrijdt ontstekingen, geeft je stofwisseling een boost, werkt pijnstillend en het is een wapen tegen hoofdpijn. Mensen die veel pikant voedsel eten zouden dus lekker in hun vel moeten zitten. En daar profiteert de hele omgeving van.

KickHot sauce keeps you alive and kicking! 

Minder stress – Serotine is een feel good hormoon dat door heet eten wordt aangewakkerd. Deze mensen kennen geen dipjes!

Wil jij een (nóg) leuker persoon worden dan je al bent of iemand die van pittig houdt een écht tof cadeau doen? Hier vind je ons grote aanbod aan hete sauzen.

2 reacties op “5 redenen waarom mensen die van pittig eten houden leuker zijn”

  1. RIjona schreef:

    Is het waar dat er een connectie zit tussen houden van pittig eten en houden van BDSM?

    • Voor zover wij weten is dat niet per se het geval. Het heeft wel iets masochistisch om jezelf ‘pijn’ te doen met pittig eten, maar of dat ook iets zegt over of je van BDSM houdt is niet per se het geval. We hebben er ook niet echt een onderzoek over kunnen vinden, maar mocht dat er wel zijn dan zien we het graag 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

payment payment payment
Algemene voorwaarden Privacy verklaring Created by wedentify