Get FREE SHIPPING on orders of €60+ to The Netherlands & Belgium and €70+ for Germany
FREE SHIPPING on €60+ orders to The Netherlands & Belgium and on €70+ orders to Germany
Safely Pay with iDeal, Paypal, Creditcard, Bancontact / Mister Cash and many more.

Spicy Bacon Wrapped Hot Dogs met pittige Rauwkostsalade

Spicy Bacon Wrapped Hot Dogs met pittige Rauwkostsalade
29 maart 2020 Heatsupply
In Recepten

29In Nederland kun je ze niet bepaald op elke hoek van de straat krijgen, maar in Amerika is het een echte streetfood: hot dogs. Gelukkig is het niet heel erg lastig om ze zelf te maken, maar de kunst is vooral het perfect combineren van de toppings. En aangezien wij natuurlijk van hot sauce en spicy food houden, laten we je graag zien hoe je een heerlijke pittige hot dog kunt maken.

Een perfecte hot dog heeft wat ons betreft alle smaakbelevingen: iets hartigs, een zuurtje, wat zoets en iets pittigs. En dat gaan we realiseren met onze Spicy Bacon Wrapped Hot Dogs. Als je niet van bacon houdt kun je die weglaten, maar voor ons is dit een perfecte manier om je hot dogs een lekkere upgrade te geven. Check onderstaande video voor het recept en lees alles (ingrediëntenlijst en instructies) daarna op je gemak eventjes terug onder de video.

Ingrediëntenlijst:

Instructies

 1. Neem een kom en doe hier een zakje rauwkost in. Neem een fles milde, friszure hot sauce met jalapeño, bijvoorbeeld de Queen Majesty Jalapeño, Tequila & Lime en druppel ca. 2 tot 3 eetlepels door de rauwkost. Meng goed.
 2. Neem een hot dog en wrap deze met bacon. Zet de bacon vast met cocktailprikkers, zoals voorgedaan in bovenstaande video.
 3. Doe wat olie op een bakplaat en bak hierop de dungesneden ui totdat deze gekarameliseerd is.
 4. Ondertussen leg je hot dogs met bacon op de grillplaat en bak totdat de bacon rondom goudbruin gebakken is. Haal de cocktailprikkers uit de hot dogs voordat je ze op het broodje legt.
 5. Snijd een hot dog broodje open en grill deze even mee op dezelfde bakplaat.
 6. Nu gaan we hot dog afmaken. Neem het broodje, waarvan de binnenzijde gegrild is en beleg deze met de friszure, pittige rauwkost. Vervolgens leg je hier de hot dog op. Nu is het tijd voor wat cheddar kaas, om dat vervolgens te bedekken met de gekarameliseerde ui. Dan nog wat augurkjes ervoor en vervolgens top je alles af met de heerlijke smokey Butterfly Bakery Maple Wood Smoked Onion hot sauce of een andere smokey hot sauce.
 7. Als finishing touch strooi je er nog wat gefrituurde uitjes overheen.
 8. Geniet ervan!

Support ons!

Wil je meer recepten? Dan kunnen we je support goed gebruiken. Abonneer op ons Youtube-kanaal, zodat wij elke zondag om 12.oou weer een nieuw recept online kunnen zetten. Thanks!

Comments (2)

 1. keymolenmichel 9 maanden geleden

  ja, een betere versie van de hot-dog.
  voor de salade heb ik een eigen mix gemaakt van rauwkost en de booster hot sauce van raijmakers.
  ik heb ook een oude kaas gebruikt ipv cheddar en voor topping de heat enhancer van raijjmakers.
  SUPER!

  groetjes,
  Michel.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*