Mexicaanse kaasfondue met onze eigen ‘The O.G.’ hot sauce

We zijn allemaal wel bekend met het fenomeen kaasfondue. Lekker eten in gesmolten kaas dippen en genieten maar. Maar wist je ook dat er een heuse Mexicaanse variant is van kaasfondue? Dat is ‘queso fundido’, wat letterlijk ‘gesmolten kaas’ betekent. Wie anders dan iedereen’s favoriete YouTube chef EtenmetNick laat je zien hoe je dit bijzondere gerecht maakt en hij gebruikt onze eigen The O.G. hot sauce om dit gerecht naar ongekend niveau te tillen.

Mexicaanse kaasfondue, AKA queso fundido

Deze hot sauce (of zoals Nick het zelf zegt: hatsas) past dan ook perfect bij de Mexicaanse kaasfondue, vooral door de flinke hoeveelheid komijn, maar ook zeker door de aardige burn die de saus toevoegt aan het toch al licht pittige gerecht. De ‘gewone’ kaasfondue kan wat ons betreft in ieder geval zijn biezen pakken, want deze Mexicaanse versie is veel beter. Check onderstaande video en probeer het zelf eens. Lekker man!

Wil je weten welke hot sauces Nick allemaal gebruikt heeft bij het maken van zijn gerechten? Check dan deze pagina met alle EtenmetNick hot sauces die in zijn YouTube show voorbij gekomen zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

payment payment payment
Algemene voorwaarden Privacy verklaring Created by wedentify