Get FREE SHIPPING on orders of €60+ to The Netherlands & Belgium and €70+ for Germany
FREE SHIPPING on €60+ orders to The Netherlands & Belgium and on €70+ orders to Germany
Safely Pay with iDeal, Paypal, Creditcard, Bancontact / Mister Cash and many more.

Chicken Pot Pie met Raijmakers Heetmakers hot sauce bij EtenMetNick!

Chicken Pot Pie met Raijmakers Heetmakers hot sauce bij EtenMetNick!
16 december 2020 Stan - Heatsupply
In Recepten
raijmakers heetmakers bij etenmetnick

Onze, en waarschijnlijk heel Nederland’s, favoriete YouTuber is weer terug met een heerlijke receptje waarin hij één van onze hot sauces gebruikt. Eerder maakte Nick al Fried Chicken Tonight Hawaï met Heartbeat Pineapple hot sauce, een Super Turbo Shoarma met Queen Majesty hot sauce en deze Spicy Eendenborst met Dirty Dick’s hot sauce. En wat staat er deze keer dan op het menu? Een heerlijke smoky ‘Chicken Pot Pie’ met spicy ‘Cornbread’ en daarbij gebruikte hij de Raijmakers Heetmakers Heat Enhancer, met Habanero’s, Chipotle & Whiskey. Lekker man!

Raijmakers Heetmakers Heat Enhancer hot sauce bij EtenMetNick!

En wat is een ‘Chicken Pot Pie’ dan horen we je al denken? Nou, dat is een soort hartige taart met kip en een heleboel ander lekker spul. Een hoofdrol bij de bereiding is weggelegd voor de Raijmakers Heetmakers Heat Enhancer, want die hot sauce geeft de kip de rokerige, lichtzoete en pittige smaak. Geweldig comfort food dus in deze koude maanden. Misschien zelfs wel een gegadigde om de show te stelen tijdens het kerstdiner?! Moet je wel eerst weten hoe je het maakt natuurlijk en dat legt Nick zelf in onderstaande video haarfijn uit.

Mocht je dit nou een toffe video vinden en meer van zijn gerechten met hot sauce willen zien, dan hebben we maar één boodschap: subscribe ff op zijn YouTube-kanaal! Gewoon doen. Er komen namelijk nog meer video’s aan en ook dat wordt weer smullen.

Hier vind je een overzicht van alle hot sauces gebruikt door EtenMetNick.

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*