Order €50 OR MORE and get FREE SHIPPING to The Netherlands, Belgium & Germany
Order for €50 OR MORE and get FREE SHIPPING to The Netherlands, Germany & Belgium
Safely Pay with iDeal, Paypal, Creditcard, Bancontact / Mister Cash and many more.

Zo spaar je voor gratis hete saus met Heatsupply punten

Zo spaar je voor gratis hete saus met Heatsupply punten
15 januari 2020 Stan - Heatsupply
In Weetjes

2020 is alweer eventjes onderweg en we gaan er hopelijk net zo’n spicy jaar van maken als dat 2019 was. Sterker nog, we willen het pittiger maken dan ooit. Dat willen we gaan bereiken door continu naar de beste hete sauzen te zoeken, maar ook zeker door onze fantastische klanten te belonen. Hoe? Door bij elke bestelling Heatsupply Points uit te delen die je later kunt gebruiken voor flinke kortingen. Geweldig nieuws natuurlijk en hieronder leggen we je graag uit hoe het werkt en wat de waarde van die punten is.

Hoe spaar je Heatsupply punten?

Het bestellen van je favoriete hot sauces blijft op dezelfde manier verlopen als je gewend bent. Het enige verschil is dat je 1 punt krijgt voor elke euro die je besteedt. Stel dat je voor €40 aan hot sauces koopt, dan krijg je dus 40 punten. Het aantal punten wordt altijd afgerond naar het dichtstbijzijnde ronde getal. Stel dat je voor €40,45 aan hot sauces hebt besteld, dan krijg je dus 40 punten. Bestel je voor €40,55 aan hot sauces dan krijg je 41 punten. Het aantal punten is gebaseerd op het orderbedrag exclusief verzendkosten.

via GIPHY

Wat zijn de Heatsupply punten waard?

Oké, je hebt dus punten verdiend, maar hoeveel zijn ze waard? Voor elke 20 punten krijg je €1 korting bij een volgende bestelling. In het voorbeeld van een bestelling van €40 heb je dus voor €2 aan korting gespaard bij een volgende bestelling. Het is mogelijk om punten op te sparen totdat je een hele mooie korting hebt. De maximale korting die je met punten kunt gebruiken per keer is €20.

Stel dat je inmiddels zoveel punten gespaard hebt dat je na die €20 korting nog punten overhebt, dan neem je die gewoon mee naar toekomstige bestellingen.

Hoe activeer ik de punten/korting?

Als je punten hebt gespaard dan krijg je bij je volgende bestelling in de winkelwagen de vraag of je je gespaarde punten om wilt zetten in korting op die bestelling. Als je daarvoor kiest dan wordt de korting dus direct toegepast. Als je ervoor kiest om de korting niet toe te passen, dan spaar je de punten dus voor een volgende bestelling. Het huidige aantal punten kun je altijd checken in je account.

En zo simpel is het eigenlijk. Zo spaar je dus voor gratis hete saus, door gewoon hete saus te bestellen. Win-win. Wil je daar direct mee starten? Hier vind je ons grote en constant vernieuwende assortiment hete sauzen.

Comment (1)

  1. Joris 8 maanden geleden

    Lekker geregeld mannen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*