Worden Hot Ones sauzen zoals ‘The Last Dab’ nog aan het assortiment toegevoegd?

Worden Hot Ones sauzen zoals ‘The Last Dab’ nog aan het assortiment toegevoegd?
3 juni 2020 Stan - Heatsupply
In Weetjes
The Last Dab Reduxx kopen

De vraag: ‘wat is de heetste saus die jullie verkopen?‘ is ongetwijfeld de meest gestelde vraag die we krijgen, gevolgd door de volgende vraag: ‘Wordt ‘The Last Dab (XXX)’ nog aan jullie assortiment toegevoegd?’ Zulke vragen vinden we natuurlijk helemaal niet erg, want we helpen en beantwoorden jullie vragen graag. Daarom beantwoorden we die vraag nu even in dit artikel.

The Last Dab

Het is vooral ‘The Last Dab’ waarnaar gevraagd wordt, maar ook de andere sauzen die door Hot Ones zelf samen met Heatonist ontwikkeld zijn worden vaak genoemd, zoals ‘The Classic’ of ‘Los Calientes’ (ontwikkeld door Karma Sauces). Helaas is het antwoord op de vraag of die sauzen aan het assortiment toegevoegd worden ‘nee’. Niet omdat we die niet willen toevoegen, want we zouden niets liever willen. De vrij eenvoudige reden waarom we ze dan niet aan het assortiment toevoegen is omdat het gewoon niet mogelijk is.

the last dab kopen

Zoals we al zeiden heeft Hot Ones de sauzen ontwikkeld met Heatonist, een Amerikaanse (web)shop voor hot sauces én officiële partner van Hot Ones. Hierdoor worden de sauzen exclusief via Heatonist verkocht en mogen andere partijen die sauzen dus niet inkopen en verkopen. Begrijpelijk, maar wel jammer voor ons natuurlijk.

Gelukkig hebben we wel een heleboel andere sauzen die in de populaire YouTube show hebben gezeten. Ons assortiment met alle Hot Ones sauzen vind je hier.

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*