Hot Sauce Sale

Op deze pagina vind je onze afgeprijsde hot sauces. Dat deze hete sauzen hier staan wil niet zeggen dat deze bijna verlopen zijn. Alles wat hier staat is nog minimaal 3 maanden houdbaar*, maar de meeste nog veel langer. Altijd slim om nog even zo’n koopje toe te voegen. Enjoy!

*Mocht er alsnog een uitzondering zijn op deze regel dan vermelden wij dat in de productpagina.

Topsausjes, met mooie kortingen!

 • Sold out
  7,95 5,95
  Quickview

  Cajohns Sir Fartalot’s Hot Sauce

  ,

  Cajohns Sir Fartalot is niet alleen grappig vanwege zijn naam, maar ook een hot sauce die heerlijk is voor liefhebbers voor jalapeño en knoflook. Hij is medium heet en daarom lekker bij alles waar je normaal gesproken graag jalapeños bij eet. Van burgers tot wraps, deze saus past perfect.

  Herkomst: Westerville, Ohio (USA)

  Inhoud: 148ml

  7,95 5,95
  7,95 5,95
 • Sold out
  8,50
  Quickview

  Bravado Jalapeño & Green Apple

  ,
  Deze groene saus van Bravado is een lekkere blend van jalapeños, poblano pepers en groene appels. Mild pittig met een fris zuurtje van groene appels. Herkomst: Houston (Texas, USA) Inhoud: 148ml Let op: beperkt houdbaar tot 30-08-2019
  8,50
  8,50
 • Sold out
  8,50
  Quickview

  Bravado Serrano & Basil

  ,

  Bravado Serrano & Basil is een mix van verse serrano pepers en geurige basilicum. Oftewel, deze hot sauce wordt goede vriendjes met jouw pizza's en pasta's.

  Herkomst: Houston (Texas, USA)

  Inhoud: 148ml

  8,50
  8,50
 • 8,50
  Quickview

  Bravado Pineapple & Habanero

  ,

  Bravado Pineapple en Habanero is een smakelijke hot sauce met een blend van zoete ananas en pittige habanero pepers. Deze smaakcombinatie is er eentje die weinig mensen kunnen weerstaan. Verslavend dus!

  Herkomst: Houston (Texas, USA)

  Inhoud: 148ml

  8,50
  8,50