Hot-Headz

Hot-Headz is het grootste merk hete sauzen van de UK. Ze maken eigenlijk alles, van pittige ketchup tot hot sauce, van hot wing saus tot pittige gummy bears. Als het maar pittig is dus. De prijs-kwaliteit van dit merk is bijna ongeëvenaard. Hieronder vind je een aantal absolute toppers van het merk.

 • Sold out
  6,95
  Quickview

  Hot-Headz Kickin’ Chicken Wing saus

  ,

  Gek op hot wings? Dan mag deze Kickin' Chicken wing saus zeker niet in jouw koelkast ontbreken. Deze pittige wing saus en marinade is perfect voor bij jouw kipgerechten zoals chickenwings, kipburgers en ga zo maar door. Zoet, met een heerlijk pittige kick. Verslavend spul!

  Inhoud: 250 ml

  6,95
  6,95
 • Sold out
  5,95
  Quickview

  Hot-Headz Naga Ghost Pepper Ketchup

  , ,

  Wanneer gewone ketchup voor jou te saai is dan is deze dodelijk hete Ketchup met Ghost Pepper erin vast wel iets voor jou. Niet voor watjes, maar naast erg pittig ook nog eens ontzettend lekker. Heerlijk voor op burgers en hotdogs, maar eigenlijk op alles waar je normaal gesproken de gewone ketchup bij zou doen.

  Inhoud: 390 gr.
  5,95
  5,95
 • 8,95
  Quickview

  Hot-Headz Trinidad Scorpion

  ,

  Deze Hot-Headz Trinidad Scorpion is niet voor beginners. De Trinidad Scorpion peper was tot 2013 de heetste peper ter wereld, maar werd toen verslagen door de Carolina Reaper. Toch is deze saus heter dan sommige Carolina Reaper sauzen die we hebben, voornamelijk door de hoeveelheid Trinidad Scorpion peppers die in dit flesje gepropt zijn. Deze is voor dé echte chilihead dus.

  Inhoud: 148 ml Deze saus is ook onderdeel van het voordelige Scoville Millionaire Pack
  8,95
  Waardering 5.00 uit 5
  8,95
 • 5,95
  Quickview

  Satan’s Spawn Spicy Gummy Bears

  Deze duivelse gummy bears zijn een verrassing voor je smaakpapillen. Pittig en fruitig tegelijk. Hét ultieme cadeau voor een vriend die je eens lekker te grazen wilt nemen.
  5,95
  5,95